CECA DOBIJA UNUKA NA ARKANOV ROĐENDAN! Bogdana u porođajnoj sali, Veljko kao na iglama!

Autor: P. R.

Zabava

17.04.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže nova prinova!

CECA DOBIJA UNUKA NA ARKANOV ROĐENDAN! Bogdana u porođajnoj sali, Veljko kao na iglama!

Foto: E-Stock/Đenka, ATA Images/Antonio Ahel

Snajka pevačice Cece Ražnatović i supruga njenog sina Veljka, Bogdana Ražnatović, već uveliko je u podmakloj trudnoći, te bi svakog časa trebalo da se porodi i na svet donese još jednog dečaka, kojem su ponosni roditelji odlučili da daju ime Krstan.

Republika

Foto: Blic tv printscreen

Ceca Ražnatović

Kako Republika saznaje od pouzdanog izvora, Bogdana se već nalazi u jednoj privatnoj bolnici, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je danas rođendan Cecinom pokojnom suprugu, Željku Ražnatoviću Arkanu i da će na baš na ovaj dan Ražnatovićka roditi sina.

- Bogdana je već u porodilištu i sve je spremno za njen porođaj. Svi su jako uzbuđeni, jedva čekaju da se rodi još jedan naslednik porodice Ražnatović. Slučajnost je što je baš danas Arkanov rođendan, pa je tako sve dobilo još veću draž. Veljko je van sebe, jedva čeka da dobije još jednog sina. Stiže Krstan - kaže dobro obavešteni izvor za naš portal.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Veljko i Bogdana

Kako dalje saznajemo, porođaj će obaviti prof. dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva i prof. dr sci. med Milenko Proročić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading