DOMAĆI ČAJ ZA TOPLJENJE KILOGRAMA OD TRI LOVOROVA LISTA: Tri šolje dnevno i stomak nestaje!

Autor: N.J.

Lifestyle

19.04.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napitak koji zaista deluje i pomaže u mršavljenju!

DOMAĆI ČAJ ZA TOPLJENJE KILOGRAMA OD TRI LOVOROVA LISTA: Tri šolje dnevno i stomak nestaje!

Foto: YouTube/ Dijeta meseceve mene

Verujemo da je bar 50 odsto ljudi koji sada čitaju ovo zacrtalo da će skinuti kilažu nakon praznika. Ako i vi čekate da prođe bar prvi dan Uskrsa kako biste razmišljali na koji način da korigujete ishranu, obradovaćete se jer vam mogući pomoći neki super jednostavni napici. Umesto skupih detoks programa, probajte nešto što možete i sami napraviti kod kuće. 

Svakako, da bi skidanje kilaže bilo uspešno, morate i korigovati ishranu. Uvek birajte sveže voće i povrće, sveže ceđene sokove, meso, integralni hleb i žitarice bez dodatih šećera. 

Foto: Shutterstock

Nasmejana i jede zdrav obrok

Potrebno vam je: 

800 mililitara vode 

Jedna kašičica cejlonskog cimeta 

Tri lovorova lista 

Jedna kašika zelenog čaja 

Foto: pixabay.com

Lovorov list u tegli

Priprema: 

Kada voda provri, ubacite sve navedene sastojke. Neka stoji poklopljeno 15 minuta, pa onda procedite. Konzumira se jedna šolja ujutru na prazan stomak, sledeća šolja posle doručka i sledeća uveče. Kako navodi tiktokerka koja je i prenela ovaj recept za nedelju dana skinula je jedan kilogram, ali ipak morate redukovati ishranu kako bi rezultati bili potpuni. 

Lovorov list ima mnogobrojne prednosti. Često ga preporučuju kao narodni lek za kandidu, odnosno sprečava prodiranje kroz membranu. Pored toga, pozitivno utiče na respiratorne tegobe, odličan je u borbi protiv kašlja i generalno čaj od lovora mnogi primenjuju kada imaju bolove u grlu. Neki ga koriste za lečenje peruti i gubitka kose. Ulje od lovorovog lista pokazalo se kao efikasno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading