TURSKA KAFA SE PIJE OVAKO AKO HOĆETE DA SMRŠATE: Skida višak kilograma i nagomilane masti, a uzima se samo UJUTRU!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kafa vam može pomoći da smršate.

TURSKA KAFA SE PIJE OVAKO AKO HOĆETE DA SMRŠATE: Skida višak kilograma i nagomilane masti, a uzima se samo UJUTRU!

Foto: YouTube printscreen/ Schnelle Rezepte

Sledeći napitak će vas dugo držati sitim, sinonim je za razbuđivanje i mnogi ga vole - reč je o kafi. To je jedan od omiljenih napitaka srpskog stanovišta i većina ne može da zamisli jutro bez šolje turske ili neke druge vrste kafe. Ovaj recept baziran je na turskoj kafi, te ako ste ljubitelji iste, sigurno će vam se svideti. 

Pored kafe od sastojaka vam je potreban cimet i nezaslađen kakao prah.

Prvo zagrejte na ringli džezbu bez vode. Zatim stavite kašiku kafe i jednu kašiku nezaslađenog kakao praha. Kakao normalizuje telesnu težinu. Prisutnost velikog broja nutrijenata potiskuje osećaj gladi i pretvara ih u energiju. Nakon toga dodajte cimet. On učinkovito sagreva masnoće, a to će rezultirati oslobađanjem od toksina i viška tečnosti. Prelijete sa 150 mililitara vode i pustite da provri na ringli.

Najbolje je da ovakvu kafu pijete ujutru.

Foto: Shutterstock

Espreso kafa i čaša vode

Još jedan recept za kafu od koje mršavite

Potrebno je da u kafu stavite kašiku đumbira. To ubrzava metabolizam, zato jednu kašiku stavite i promešajte. Ako želite da recept bude još učinkovitiji onda dodajte i limun. Iscedite pola limuna i dodajte u jutarnji napitak.

Foto: YouTube/ MammaMia Recepti

Đumbir u turskoj kafi

Ukusniji način za pripremu kafe

Podelićemo sa vama jedan trik kako da vaša turska kafa bude ukusnija. Kafu možete spremiti i na malo drugačiji način. Neki vole prvo da sipaju kafu, onda dodaju vodu pa tek onda stave na ringlu da provri. Možete pokušati i ovako da je spremite, dopašće vam se i štedi vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading