OVAKO SE ČISTE KRVNI SUDOVI I CREVA: Pripremite narodni lek koji će vas preporoditi - Pije se dve nedelje i rezultati su fenomenalni!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.03.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kefir mnogi mešaju sa jogurtom.

OVAKO SE ČISTE KRVNI SUDOVI I CREVA: Pripremite narodni lek koji će vas preporoditi - Pije se dve nedelje i rezultati su fenomenalni!

Foto: Photo by Mariana Medvedeva on Unsplash

Napitak

Kefir se dobija fermentacijom mleka odnosno mlečnog šećera, ali u odnosu na jogurt za to su zadužna kefirna zrnca ili kefir gljiva. Čišćenje krvnih sudova moguće je i uz pomoć nekih narodnih lekova, ali ako pijete neku terapiju koju vam je doktor prepisao ne bi trebalo tek tako da je odbacujete i prelazite na narodne lekove. Sve navedeno služi da vam pomogne da očistite krvne sudove.

Još jednom, kefir ima mnogobrojne prednosti za organizam.

Kefir poboljšava varenje, liči na jogurt ili mleko, ali zapravo nije. Kefir pozitivno utiče na imuni sistem. To znači kada imamo dobar imuni sistem sposobni smo (naše telo) da izbegnemo razne viruse i bakterije i ostanemo zdravi. Uvek možete praviti i domaći kefir, ako ste za neke još zdravije varijante. Ako nemate vremena za to uzmite kupovni i napravite napitak po sledećem receptu.

Republika

Foto: pixabay.com

Jogurt u čaši

Sastojci:

1 kašika heljdinog brašna i 180 mililitara kefira, a po želji malo meda

Priprema:

Kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180 mililitara) kefira i dobro promešati. Učinite to uveče i ostavite u frižideru. Ujutru još jednom promešajte i pojedite. Najbolje je ovo jesti umesto doručka. Možete zasladiti malo medom ako vam ukus ne odgovara, a nakon što ovo pojedete ne konzumirajte ništa naredna tri sata.

Tura čišćenja trebalo bi da traje narednih 14 dana, prenose “Domaći kolači”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading