CRNA GORA ILI SRBIJA? Pitali smo Tumbakovića ko pobeđuje "Pod Goricom", bivši selektor NEMA DILEMU!

Autor: Marija Nestorović

Sport

25.03.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tumba uveren da će presuditi kvalitet, koji je na strani učesnika minulog Mundijala u Kataru.

CRNA GORA ILI SRBIJA? Pitali smo Tumbakovića ko pobeđuje "Pod Goricom", bivši selektor NEMA DILEMU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije u ponedeljak od 20 časova i 45 minuta gostuju Crnoj Gori, a očekivanja od susreta na stadionu "Pod Goricom" izneo je Ljubiša Tumbaković.

Čovek koji je klupu "đetića" kormilom srpskog nacionalnog tima najpre je pohvalio učinak izabranika Dragana Stojkovića na startu kvalifikacija - rutinska pobeda nad Litvanijom sa 2:0.

- Najvažnije je da smo ostvarili cilj. U ovakvim susretima pamti se samo rezultat, koji je postignut, doduše možda ne uz tako atraktivnu igru, ali to je manje bitno - rekao je Tumbaković za Republiku.

Crnogorsko-srpski okršaj uvek sa sobom nosi dodatni naboj, ali iskusni stručnjak smatra da je kvalitet na strani "orlova", uz nadu da će sve proteći u mirnoj atmosferi.

- Crna Gora je bila dobra protiv Bugarske, a meč će biti dodatni motiv. To će biti dosta kvalitetniji susret od ovog sa Litvanijom. "Orlovi" su favoriti, kada god se igra sa Crnogorcima vlada nezapamćeno interesovanje. Očekujem da prođe sve korektno, kako na terenu, tako i na tribinama - podvukao je Ljubiša Tumbaković.

U Podgorici se traži "karta više" za utakmicu koja je od strane tamošnje policije proglašena "visokorizičnom", a podsetimo da je slekcija Crne Gore bitku za plasman na EURO otvorila minimalnim trijumfom u Bugarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading