PODGORICA PARALISANA ZBOG SRBIJE: Crnogorska policija povukla RADIKALAN POTEZ uoči utakmice na stadionu "Pod Goricom"!

Autor:

Sport

24.03.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mere bezbednosti će biti ogromne.

PODGORICA PARALISANA ZBOG SRBIJE: Crnogorska policija povukla RADIKALAN POTEZ uoči utakmice na stadionu "Pod Goricom"!

Foto: Starsport

Detalj sa stadiona "Pod Goricom"

Fudbaleri Srbije u ponedeljak gostuju Crnoj Gori u meču 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a Uprava policije izdala je saopštenje povodom ove utakmice. 

Ona je od strane crnogorskih organa reda označena kao "visokorizična", te će biti sprovedeno niz mera kako bi se osigurala bezbednost svih učesnika.

Shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uvažavajući činjenicu da je sportska priredba proglašena priredbom povišenog bezbedonosnog rizika, kupovina ulaznica biće dozvoljena isključivo uz identifikacione dokumente (lična karta, putna isprava). Ulazak na Gradski stadion pod Goricom, biće dozvoljen isključivo uz važeće ulaznice - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će od 15.00 časova, pa sve do završetka meča saobraćaj biti obustavljen u Bulevaru Ivana Crnojevića od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića. Zatim u Ulici 19. decembra, od Ulice Vaka Đurovića, kao i skretanje od Hitne medicinske pomoći u pravcu Gradskog stadiona, prenose podgoričke “Vijesti”.

Podsetimo da će "orlovi" prethodno kvalifikacije otvoriti susretom sa Litvanijom na stadionu "Rajko Mitić", koji možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading