OD KAFE MOŽETE SMRŠATI: Dodajte samo JEDAN sastojak i kilogrami će se ISTOPITI!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.02.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dodatak odličan je za mršavljenje.

OD KAFE MOŽETE SMRŠATI: Dodajte samo JEDAN sastojak i kilogrami će se ISTOPITI!

Foto: YouTube/ TravelFood4all

Kafa je sinonim za jutro, brže razbuđivanje i lepši početak dana. Još kada pomislite da konzumiranjem kafe možete smršati, dan će sigurno biti još lepši. Ne mršavi se tek tako od kafe, reč je tajnom sastojku koji se dodaje kako bi kafa imala efekta. 

Prvo, podelićemo sa vama jedan trik kako da vaša turska kafa bude ukusnija.

Kafu možete spremiti i na malo drugačiji način. Neki vole prvo da sipaju kafu, onda dodaju vodu pa tek onda stave na ringlu da provri. Možete pokušati i ovako da je spremite, dopašće vam se i štedi vreme. Da li ste probali ovakav način pravljenja omiljenog jutarnjeg napitka?

Potrebno je da u kafu stavite đumbir. To ubrzava metabolizam, zato jednu kašiku stavite u kafu i promešajte.

Foto: YouTube/ MammaMia Recepti

Dodavanje đumbira u kafu

Ako želite da recept bude još učinkovitiji onda u kafu dodajte i limun. Iscedite pola limuna i dodajte u jutarnji napitak, objašnjavaju na kanalu “MammaMia Recepti”.

Inače, đumbir ima široku primenu u kulinarstvu i medicini. Neke studije pokazale su da snižava nivo šećera u krvi. Veruje se da smanjuje jutarnju mučninu, a često se preporučuje kada je osoba bolesna odnosno prehlađena. Đumbir ima mnogobrojna pozitivna zdravstvena svojstva. Utiče i na probavu, smiruje nervozan stomak, ublažava i menstrualne bolove, čisti sinuse, a veruje se i da je odličan za zdravlje srca. U svakodnevnoj ishrani možete ga koristiti kao začin u jelima, kao svež za pravljenje čaja ili kesice čaja koje možete kupiti u marketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sanja

06.02.2023 17:07

Fuj fuj pa to nije kafa blago rečeno obične splačine