OVAJ NAPITAK ODNEO JE 10 KILOGRAMA: Recept jedne bake - ubrzava mršavljenje i čisti debelo crevo!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.01.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napitak jedne bake koja je ovako skinula deset kilograma.

OVAJ NAPITAK ODNEO JE 10 KILOGRAMA: Recept jedne bake - ubrzava mršavljenje i čisti debelo crevo!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ einfach lecker

Paradajz je niskokaloričan proizvod i nema masti. Sočan je i ukusan, a prepun je vitamina i minerala. Definitvno, ne možete skinuti kilograme bez truda, odnosno ako ne promenite svoje navike kako u ishrani, tako i generalno u životu. Uvek je dobro da pri ruci imate neki napitak koji vam u tome može pomoći, a evo jednog koji osim paradajza sadrži i druge kvalitetne namirnice. Inače, na kanalu "einfach lecker" navode da je upravo jedna žena uspela da smrša 10 kilograma na ovaj način.

Potrebno vam je:

Dva manja paradajza

Jedna sirova šargarepa

Jedna velika zelena paprika

Jedna velika crvena jabuka

80 grama grčkog jogurta (pola malog pakovanja)

Pola kašike crvene čili paprike

Dve kašike ovsenih pahuljica

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ einfach lecker

Voće i povrće u blenderu

Priprema:

Paradajz isecite na komadiće. Šargarepu lepo oljuštite, pa isecite na kolutove. Zelenu papriku očistite od semenki, a onda je isecite na kockice. Jabuku ne morate ljuštiti, samo je iseckajte takođe na kockice. Sve to u blenderu prelijete i sa grčkim jogurtom. Pospite sa malo crvene paprike, a onda dodajte i ovsene pahuljice. Sameljite u blenderu dok ne postane kašaste strukture. Kada izblendate sve ovo, preko napitka dodajte malo susama, a onda promešajte. Ovaj napitak konzumira se jednom dnevno i to uveče, umesto večere. Topljenje sala nije moguće preko noći, ali uz pravilnu ishranu, zamenu večere za neki zdrav obrok i ako smanjite slatkiše i gazirana pića, pozitivan ishod sigurno je realan! 

Kako navode, ovaj napitak čisti debelo crevo, ali pre konzumiranja trebalo bi da se posavetuje sa lekarom zbog mogućnosti kontra efekata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading