IMALA JE SKORO 400 KILOGRAMA, NIJE MOGLA NI DA SE OKUPA: Kada čujete koliko je smršala šokiraćete se, a kada je vidite tek onda bićete bez reči! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.01.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je 376 kilograma i to sa samo 23 godine kada je rekla "dosta".

IMALA JE SKORO 400 KILOGRAMA, NIJE MOGLA NI DA SE OKUPA: Kada čujete koliko je smršala šokiraćete se, a kada je vidite tek onda bićete bez reči! (FOTO)

Foto: Printscreen/ YouTube/ Ally

Amber Račdi, koja je imala 376 kilograma, postala je popularna na osnovu svoje ogromne kilaže, a kasnije i transformacije koju je doživela. Imala je samo 23 godine kada je dostigla neverovatnu kilažu zbog koje se jedva kretala. U periodu kada je bila izuzetno lošeg zdravstvenog stanja nije bila skroz sama. Podršku joj je pružao dečko, koji je bio sve vreme uz nju. Ali ona ni uz pomoć njegove podrške nije mogla da prestane sa jelom i nešto je stalno vuklo ka hrani, čak i kada nije bila gladna.

U jednom momentu ona je pokušala da siđe niz stepenice, ali nisu joj se videla stopala od debljine listova i butina. Kada je videla da ne može, odustala je od hodanja pa se niz stepenice spuštala sedeći. Za nju su i svakodnevne stvari bile pravo mučenje poput tuširanja. Naime, ona se izuzetno teško kupala jer joj salo presavijalo i nije mogla da dopre do svih delova svog tela. Zbog toga koristila je plastične četke. Pak, sam čin kupanja za nju, sa takvom kilažom, bio je mučan i nikada nije mogla u potpunosti da bude čista.

Njena koža postala je bolna, pucala je i stvarale su joj se kraste, posebno po nogama. Shvatila je da je stvarno dosta i učestovala je u jednoj od emisija "Moj život sa 300 kilograma" na kanalu TLC, gde joj je obećana operacija želuca pod uslovom da smrša određeni broj kilograma. Zahvaljujući operaciji uspela je da nastavi ka cilju, vežbala je i smršala čak 190 kilograma. Uz pomoć stručnog tima (lekara i nutricioniste), ali i sopstvenog truda postigla je neverovatan rezultat. Da podsetimo, operacija želuca radi se hirurškim putem i pacijenti se odmah nakon iste bude, ali ako je suditi prema iskustvu mnogih domaćih, ali i stranih ličnosti, nije sve baš tako bezazleno i jednostavno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi)

Ipak, ona je imala sreću da sve prođe kako treba i danas izgleda odlično!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading