JEDE HRANU ZA MAČKE, A IMA MILIONE: Kada čujete kakvu GROZOTU je uradila neće vam biti dobro!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.01.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najjeftnija multimilionerka na svetu.

JEDE HRANU ZA MAČKE, A IMA MILIONE: Kada čujete kakvu GROZOTU je uradila neće vam biti dobro!

Foto: Izvor: printscreen/ YouTube/ TLC

Zvezda emisije koja se emituje na kanalu TLC je Ejmi Elizabet koja želi da bude na samom vrhu igre. Ako se pitate o čemu se radi, reč je o sledećem. Naime, ona je bogata ali pazi na svaki dinar koji "izlazi" iz kuće i to za neke, sigurno na bizaran način. Naime, ona sama tempira svoje tuširanje kako bi uštedela novac na vodi i jede mačju hranu kako bi uštedela na računima za hranu. Zanimljivo je što se njeno bogatstvo procenjuje na više od 5, 3 miliona dolara.

Jedan od njenih prijatelja objasnio je čime je bio poslužen kada je došao kod nje:

- Jednom sam primetio da je Ejmi škrtica kada sam došao do njene kuće i ona me je pitala želim li ručak. Rekao sam da može sendvič sa tujevinom. Dok jedem sendvič, razmišljam: "Ovo je malo sumnjivo, što je ovo?" A onda sam pogledao na radnu ploču i primetio da su tamo bile prazne konzerve mačje hrane. Pomislio sam: "Ne, ona to nije učinila!’” - priča on zgranuto.

Gostujući u emisiji TLC, Ejmi je priznala da su konzerve mačje hrane 30 centi jeftinije od ribljih konzervi za ljude – što je 89 centi u poređenju sa 59.

Svog bivšeg supruga takođe nudi ovom hranom. On nije bio oduševljen njenom škrtošću i time da se tušira hladnom vodom tačno u minut kako bi osigurala da ne rasipa novac na sve strane.

- Uštedim više od 80 dolara (66 funti) mesečno na računu za vodu - rekla je, a njen bivši suprug je dodao:

- Ne znam koliko bih se puta probudio i zaboravio da je bojler isključen i skočio pod taj hladan tuš. 

Još neke bizarnosti

Ona ide toliko u krajnost da koristi jedan sunđer za pranje sudova sve dok se potpuno ne raspadne, prenosi "Dejli star". I sama je istakla da bi ljudi pomislili da je to gadno, ali ona ne vidi razlog da ga baci sve dok se ne raspadne. Takođe, ona ne želi nikome da plati da joj očisti dom, pa njen bivši muž - koji joj je dao kuću jer je mislio da će i on ostati tu - dolazi da čisti umesto nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading