BIZARNA BLISKOST MAJKE I ĆERKE ŠOKIRA! Sve rade potpuno GOLE, čak i kuvaju bez odeće, a razlog je još više razbesneo ljude (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

19.12.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav odnos majke i ćerke nije čest!

BIZARNA BLISKOST MAJKE I ĆERKE ŠOKIRA!  Sve rade potpuno GOLE, čak i kuvaju bez odeće, a razlog je još više razbesneo ljude (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ TLC

Jedna majka i ćerka, mnogo su bliže od većine. One idu toliko daleko da se "druže" gole, i uživaju u svemu od kuvanja do čišćenja kuće i to potpuno nage. Paula (27) i Frensi (46) su ćerka i mama koje se pojvljuju na kanalu TLC u emisiji  gde su prikazale kako izgleda njihova bliskost koja je mnogima bizarna.

Paula otkriva da je nerazdvojna sa majkom:

- U savršenom svetu provela bih ceo dan sa mamom, gola i u krevetu.

Ona objašnjava da je to u Kolumbiji normalno i da tamo kada vidite porodicu nagu to je uobičajeno jer zbog toga postanu još bliži. One vole zajedno da uživaju u jutarnjem smutiju u krevetu dok leže potpuno nage:

- Kuvale smo i čistile gole - objašnjava Pola.

Mama Frensi istakla je da ne može ni da zamisli da na drugi način provodi svoje slobodno vreme sa ćerkom:

- Biti naga sa svojom ćerkom je za mene prirodno. Osećam da smo kao jedno. Znam sve o Pauli. Znam čak i kad ide u wc - priča ona.

Mnoge zanima šta je uzrok njihove velike bliskosti, a zajedno ističu da je reč o proživljenim situacijama i problemima koje je život nametnuo. Navode da su bliske jer su se presile u Ameriku i to same. Paula je tada imala samo devet godina pa je za nju bilo posebno teško da se preseli u drugu zemlju i nauči novi jezik. Od tada su bliske na ovaj način.

Ipak, ne shvataju svi ovako "površno" njihovu situaciju, pa su mnogi ostali blago rečeno šokirani zbog njihovog ponašanja:

"Uvek sam za bliskost s mamom, ali postoji granica", "Činjenica da je bila gola pred snimateljima! Kakva glupost",  "Nikako ne bih mogao da jedem hranu koju je pripremao neko potpuno nag", komentarisali su ljudi.

Bilo je i onih koji su stali u njihovu odbranu, a jedna je osoba rekla da su "malo čudne", ali nemaju čega da se stide, prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading