OGLAS KOJI JE POSTAO HIT U SRBIJI! Mladi ruski princ traži ženu za brak - postavio uslov, neke dame se neće obradovati!

Autor:

Vesti

04.01.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi ruski princ je postavio uz oglas i video zapis sa svojim likom.

OGLAS KOJI JE POSTAO HIT U SRBIJI! Mladi ruski princ traži ženu za brak - postavio uslov, neke dame se neće obradovati!

Foto: shutterstock

Ruski princ traži ženi za brak

Na jednom domaćem sajtu na kome se prodaje sve "od igle do lokomotive" i postavljaju oglasi za poslove, može da se nađe i deo pod nazivom "Za lične kontakte". U njemu muškarci i žene traže srodne duše sa kojima bi ušli u ozbiljnu vezu ili brak. 

Samo u nekim od oglasa može s pročitati kako - Mladi ruski princ traži ženu za brak, ali i kako se "Traži slobodna dama od 55 do 70 godina".

"Profesor univerziteta iz Beograda traži svoju Muzu", "Princ za dame od 25-35 godina", stoji u još nekim od oglasa koji su postavljeni na sajt.

U delu pod nazivom "za lične kontakte" neretko se nalaze i oglasi uz koje su postavljene  fotografije.

U oglasu pod nazivom "Mlad ruski princ traži ženu za brak" muškarac je postavio i video-snimak sa svojim likom.

Napisao je da traži devojku za brak. Naveo je da ima 36 godina i da je spreman da sve pruži za suprugu i porodicu. Istakao je da nema decu i da ga pripadnice lepšeg pola, koje imaju decu, ne zanimaju. Muškarac je napisao da živi u Subotici i da ima svoj stan.

 

Foto: shutterstock

Mladi ljubavni par

Drugi oglas "Tražim slobodnu damu od 55 do 70 godina" takođe privlači pažnju.

U njemu je kratko napisano da samac sa dobrim primanjima traži osobe koje imaju više od 55 godina kako bi ostvario vezu.

U oglasu "Profesor univerziteta iz Beograda traži svoju Muzu" postavljene su fotografije muškarca koji, kako je navedeno, ima 84 godine.

U oglasu je postavljen opis da muškarac dosta piše, živi zdravo, rekreiara se sportom i fotografijom. Navedeno je da nudi brak ili vezu koji će biti kreativni i prisni. Muškarac u oglasu traži vitku intelektualku koja ima decu i koja voli igru, maštu i slobodno ispoljavanje. 

Oglase lične prirode postavljaju i muškarci u mlađim godinama. Takođe i žene preko sajtova traže muškarce sa kojima bi ostvarile ozbiljnu vezu ili brak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading