LACIO NIJE PREŽIVEO DRAMU: SMS neprijatno iznenadio, "vučica" obradovala Olimpiko!

Autor:

Sport

04.01.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nebeskoplavi" razočarali.

LACIO NIJE PREŽIVEO DRAMU: SMS neprijatno iznenadio, "vučica" obradovala Olimpiko!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Leće je priredio iznenađenje na domaćem terenu pošto je nakon preokreta savladao Lacio sa 2:1 (0:1) u 16. kolu italijanske Serije A.

 

 

Rimljani su stigli do vođstva u 14. minutu kada je Ćiro Imobile iskoristio dodavanje Nikole Kazalea i iskosa s desne strane unutar kaznenog prostora savladao Vladimira Falkonea.

Domaćin je potom u drugom poluvremenu zaigrao kao u transu.

Prvo je Gabrijel Strefeca u 57. minutu natrčao na odbijenu loptu i sproveo je u mrežu, da bi u 71. Lorenco Kolombo nakon dodavanja Federika Di Frančeska doneo Lećeu veliku pobedu.

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić nije odigrao meč na prepoznatljivom nivou, zamenjen je u 62. minutu meča.

Fudbaleri Rome su na svom Olimpiku bili bolji od Bolonje minimalnim rezultatom 1:0 (1:0).

 

 

Odmah na početku meča, "vučica" je stigla do idealne prilike nakon što je Haralampos Likojanis skrivio penal, a siguran sa bele tačke bio je kapiten Lorenco Pelegrini.

Do kraja poluvremena nismo videli previše uzbuđenja, da bi početkom drugog dela igre Lukas Skorupski sjajno intervenisao posle pokušaja Nikola Zaniola.

Izabranici Žozea Murinja uspešno su utakmicu priveli kraju, iako je Bolonja propustila kolosalnu priliku kada je loptu sa gol-linije u poslednjim trenucima sklonio Tejmi Abraham.

Minute sa klupe upisao je i srpski internacionalac Nemanja Matić.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading