TRESU SE PIRINEJI: Velika zvezda napušta Real Madrid

Autor: Tanjug

Sport

04.01.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za rastanak sa "kraljevskim klubom".

TRESU SE PIRINEJI: Velika zvezda napušta Real Madrid

Foto: Tanjug/AP

Real Madrid

Rukovodstvo Reala iz Madrida planira da stavi na transfer listu petoricu fudbalera Edena Azara, Marka Asensija, Marijana Dijaza, Danija Sebaljosa i Alvara Odriozolu kako bi bi oslobodilo prostor u budžetu za plate igrača, prenose španski mediji.

Čelnici Reala su voljni da prodaju ovih pet fudbalera ako dođe ponuda, koja bi zadovoljila rukovodstvo madridskog kluba.

- Real je spreman da čak pusti ovih pet fudbalera da odu besplatno po isteku ugovora. Klubu je bitno da samo oslobodi prostor u budžetu za plate - navode španski mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Eden Azar na izlaznim vratima kluba

Mediji u Madridu navode da čelnici Reala istovremeno traže pojačanje u napadu, jer Karim Benzema, koji je prošle godine dobio "Zlatnu loptu", ima dosta problema sa povredama. Madridski klub je navodno zainteresovan za Lautara Martineza, ali Inter traži 80 miliona evra za argentinskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading