POBEDA ZA SINIŠU: Sampdorija stigla do OGROMNA tri boda - Dekijeva proslava sve rekla! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.01.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno lepe vesti za ekipu Sampdorije.

POBEDA ZA SINIŠU: Sampdorija stigla do OGROMNA tri boda - Dekijeva proslava sve rekla! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Fudbaleri Samprorije stigli su do velike pobede, pošto su savladali u gostima ekipu Sasuola sa 2:1 u meču 16. kola italijanske Serije A.

Izabranici Dejana Stankovića se nalaze u debeloj zoni ispadanja, pošto su pre ovoga meča imali samo šest bodova, ali su sada stigli do velike pobede na gostovanju, čime su malo popravili svoje izglede za opstanak.

Do tri boda gosti su stigli u prvom delu igre. Gabiadini je doveo ekipu iz Đenove u prednost u 25. minutu, a samo tri minuta kasnije je bilo 2:0, kada je Augelo u 28. minutu doneo duplirao prednost gostiju.

Šansu Sasuolu da donese preokret je vratio Domeniko Berardi, kada je golom u 65. minutu, sa bele tačke, smanjio na 1:2. Ipak, velikog preokreta nije bilo, pa je Sampdorija stigla do nova tri boda.

Koliko je ova pobeda značajna za Dejana Stankovića, posebno zbog smrti Siniše Mihajlovića, govori i proslava pogotka srpskog trenera, koji je nakon gola Augela pogledao ka nebu i pokazao da pogotke posvećuje legendarnom Siniši.

Posle 16. kola, Sampdorija je stigla do devetog boda, pa se trenutno nalazi na 18. poziciji, sa šest bodova manje od ekipe Lećea, koja je prva iznad zone ispadanja. U narednom kolu, Sampa dočekuje Napoli, trenutnog lidera na tabeli.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading