DRAMA, TRILER, PAKAO! Dejan Stanković je UDARNA VEST u Italiji!

Autor:

Sport

27.12.2022

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak "otvorio karte" pred nastavak italijanskog šampionata - koliko može klub iz Đenove?

DRAMA, TRILER, PAKAO! Dejan Stanković je UDARNA VEST u Italiji!

Foto: Starsport

Pitanje da li će Dejan Stanković Sampdoriji doneti opstanak u Seriji A glavna je tema na Apeninima, a srpski stručnjak obećava borbu do samog kraja.

Đenovljani se nalaze u katastrofalnoj poziciji pred nastavak šampionata, Dekija čeka paklena borba za očuvanje prvoligaškog statusa, a Srbin je izjavio i da očekuje pojačanja.

STANKOVIĆ POTPUNO SLOMLJEN! Deki se prvi put OGLASIO posle Mihine smrti: Deo mene je OTIŠAO sa njim!

Svestan sam situacije u klubu, ali određena očekivanja u prelaznom roku postoje. Sve to sam odmah prihvatio. Sigurno će neko doći. Koliko će pojačanja biti – jedno, dva, tri… Ne znam. Ono što znam je da ne možemo da kupujemo, samo da trgujemo. Pokušavamo da angažujemo nekoliko igrača. Vidim da je sportski direktor Matija Baldini veoma motivisan, srećan sam što radim sa njim. Zajedno ćemo se truditi da ne pogrešimo i pre svega da angažujemo igrače koji u ovom trenutku zadovoljavaju potrebe Sampdorije. Potrebni su nam pravi momci, moramo da prevaziđemo mentalnu blokadu koju imamo. Razgovarali smo o tome u Turskoj, sukobljavali se, grlili… Na pravom smo putu - naveo je Stanković, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Sampdoriju čeka drama do kraja prvenstva - Dejan Stanković

Mogu da obećam da ću se boriti. Navijači traže da damo 100 odsto, umorni su od poraza, možda u poslednje vreme nismo bili dorasli ovom dresu. Imamo dužnost da branimo ponos, dostojanstvo, dres, istoriju, navijače… Moramo naučiti više da patimo, a ne da odustanemo pri prvoj poteškoći - zaključio je bivši kormilar Crvene zvezde.

Podsetimo, posle 15 odigranih kola u italijanskom šampionatu Sampa zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa tek šest osvojenih bodova, čak sedam manje od Specije koja je prva iznad crte, pa je očekuje dramatična bitka za svaki poen do kraja takmičenja u Seriji A.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading