BURA NA MARAKANI! Čuveni insajder ZAPALIO javnost: Dragović TRAŽIO DA ODE iz Zvezde?!

Autor:

Sport

17.12.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će se ovo rešiti?

BURA NA MARAKANI! Čuveni insajder ZAPALIO javnost: Dragović TRAŽIO DA ODE iz Zvezde?!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Fudbaleri Crvene zvezde godinu će završiti na prvom mestu Mozzart bet Superlige Srbije sa deset bodova više u odnosu na Partizan.

Koračaju izabranici Miloša Milojevića ka tituli koja će prvi put doneti direktan plasman u Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Zbog toga su i čelni ljudi tima sa Marakane "zavrnuli rukave", te polako, ali sigurno rade na transferima koji će se desiti u zimskom prelaznom roku.

U moru pojačanja koja se spominju, govori se i o jednom odlasku koji bi mogao da uzdrma klub. Naime, nije tajna da Dejan Stanković želi Aleksandra Dragovića u Sampdoriji i da je već kontaktirao ovog fudbalera, ali da Crvena zvezda nije želela da ga pusti.

Sada je čuveni transfer insajder i jedan od najpoznatijih novinara kada su dešavanja u prelaznom roku u pitanju, Đanluka di Marcio, objavio da je Dragović od čelnika Zvezde zatražio da napusti klub. Isti izvor navodi da je Dragović odlučan da nastavi karijeru u Seriji A i da to želi da bude ponovo sa Dejanom Stankovićem kod koga je blistao u Crvenoj zvezdi.

 

 

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, jasno je stavio do znanja da ne želi da proda stub svoje odbrane, ali prema navodima Italijana, Dragović se sastao sa svojim agentom i na sastanku sa klubom tražio da ga prodaju.

Iskusni fudbaler Crvene zvezde (31) ove sezone je odigrao 27 utakmica i nije postigao nijedan gol, a u senci dešavanja oko njega, na korak od Marakane stigao je novi štoper - Uroš Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading