"ŠAMAR" ZA STANKOVIĆA: Mister blizu selidbe u Seriju B (FOTO)

Autor:

Sport

14.12.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za nekadašnjeg trenera Crvene zvezde.

"ŠAMAR" ZA STANKOVIĆA: Mister blizu selidbe u Seriju B (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaler Sampdorije Fabio Kvaljarela povredio je ligament na levom kolenu, tri nedelje pre nastavka italijanskog prvenstva, saopštio je klub iz Đenove. 

 

 

Još uvek nije poznato koliko će 39-godišnji napadač biti van terena. U saopštenju kluba koji sa klupe vodi srpski trener Dejan Stanković navodi se da se Kvaljarela povredio na treningu tokom priprema u Turskoj. 

Sa 181 postignutim golom on je trenutno drugi najbolji aktivni strelac u Seriji A, iza Ćira Imobilea (188). Ove sezone je ukupno odigrao 12 utakmica i još uvek nije postigao gol. Ugovor sa klubom ističe mu na kraju sezone.  

Sampdorija posle 15 utakmica zauzima pretposlednje 19. mesto na tabeli Serije A sa šest bodova, a povreda najiskusnijeg igrača samo je "so na ranu" pred nastavak sezone. Klub iz Đenove će prvi meč naredne godine igrati 4. januara na gostovanju protiv Sasuola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading