Ronaldo se vratio u Madrid! Ponovo je u opremi Reala!

Autor:

Sport

14.12.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja vedeta Reala!

Ronaldo se vratio u Madrid! Ponovo je u opremi Reala!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Portugala okončala je učešće na Mundijalu u Kataru porazom u četvrtfinalu od selekcije Maroka (1:0).

Zvezda portugalske selekcije Kristijano Ronaldo odleteo je pre nekoliko dana iz Dohe i uputio se direktno ka Španiji, tačnije prestonici ove zemlje, Madridu.

 

 

Kako javljaju španski mediji, koji su to ovekovečili fotografijama, Ronaldo je danas trenirao u Valdebebasu, trening centru Real Madrida! I to obučen u belu opremu kraljevskog kluba.

Ipak, čak ni njegovo pojavljivanje u trenerci Reala nije podstaklo glasine da bi mogao da se vrati u Kraljevski klub. Svima je jasno da je ovo samo privremena mera da bi Ronaldo ostao u formi dok ne nađe sredinu u kojoj će se udomiti. Na stolu i dalje ima monstruoznu ponudu od Al Nasra iz Saudijske Arabije, ali kristijano i dalje vaga između arabije i Lige šampiona.

Ronaldo je sa Real Madridom osvojio čak četiri trofeja Lige šampiona (2014, 2016,2017 i 2018. godine).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading