Kristijano Ronaldo zna DA JE KRAJ! Portugalca PRAVI PROBLEMI tek čekaju!

Autor:

Sport

12.12.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će se snaći?

Kristijano Ronaldo zna DA JE KRAJ! Portugalca PRAVI PROBLEMI tek čekaju!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbalska reprezentacija Portugala nije uspela da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva.

Četa Fernanda Santoša poražena je od Maroka sa 1:0 i ovim neuspehom jedan san je verovatno srušen.

Kristijano Ronaldo dugo je predvodio Portugalce i težio ka tituli šampiona sveta, ali je sada gotovo izvesno da do nje neće doći. Suze po završetku meča rekle su svoje - Kristijano je slomljen napustio teren jer je verovatno prepoznao da se sve srušilo.

Ovim fenomenom bavio se i poznati novinar "Dejli mejla", Jan Lejdimen, koji je istakao da Ronalda tek sada čekaju pravi problemi.

Nemoguće je ovih dana približiti se igraču Ronaldovog statusa, a da se prethodno ne borite kroz niz PR-a, agenata i „prijatelja“. Zato je na mestu zapitati se, gde su, zaboga, bili ovih poslednjih nekoliko nedelja? Šta je njihov savet? Ili su bili previše zauzeti prebrojavanjem finansijske vrednosti svog publiciteta da bi ih zaista bilo briga? Problem sa uspehom je što kada se završi, mnogi zvezdini prijatelji izmiču. Nadam se da Ronaldo ima mudrosti da se obrati u narednim nedeljama i mesecima. Nadam se da ima nekoga dovoljno pristojnog. Jer ako misli da su poslednjih nekoliko nedelja bile teške, velike su šanse da će naredni meseci i godine biti mnogo teži i gori - istakao je Lejdimen i na taj način rekao ono što verovatno mnogi misle.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Zaključio je i da se Ronaldo gotovo sigurno više neće pojavljivati na Svetskim prvenstvima i da će biti daleko od ozbiljnog fudbala.

- Možda može da odigra još nekoliko godina u nekoj od slabijih liga. Spominjala se Saudijska Arabija, ali se nadam da tamo neće. Možda je MLS najbolja opcija, tu bi se uklopio na više načina. Ali njegov fudbalski put je izgubio smisao. Neće biti novog velikog trofeja. Neće biti Svetskog prvenstva - zaključio je Jan Lejdimen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading