SADA I ZVANIČNO: Navijači u šoku - zvezda Portugala NAPUŠTA tim zbog SVAĐE sa trenerom!

Autor:

Sport

07.12.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ispunio očekivanja, pa će očigledno doći do razmimoilaženja.

SADA I ZVANIČNO: Navijači u šoku - zvezda Portugala NAPUŠTA tim zbog SVAĐE sa trenerom!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Žoao Feliks

Žoao Feliks, fudbaler Atletiko Madrida, ali i reprezentativac Portugala, napustiće po svemu sudeći Madrid, jer nije u dobrim odnosima sa Dijegom Simeoneom, trenerom "Jorgandžija".

Ovo je potvrdio Mihel Anhel Hil Marin, izvršni direktor Atletiko Madrida, koji je objavio da  Žoao Feliks želi da napusti klub.

Hil Marin se trenutno nalazi u Dubaiju, gde će se u sredu održati Skupština Primere, koju bojkotuju španski giganti Barselona i Real Madrid.

Foto: Tanjug/AP

Žoao Feliks u dresu Atletika Madrida

U izjavi za AS, izvršni direktor Atletika rekao je da Feliks i trener Dijego Simeone nisu više u dobrim odnosima, zbog čega 23-godišnji portugalski reprezentativac želi da ode iz kluba.

- On je najveći transfer u istoriji kluba. Mislim da može da igra na najvišem svetskom nivou, ali iz razloga koje sada ne treba pominjati, njegov odnos sa trenerom nije dobar. Niti je dobra njegova motivacija. Iako bih želeo da ostane, on to ne želi - naveo je Hil Marin.

Feliks je 2019. godine iz Benfike prešao u Atletiko Madrid za 126 miliona evra, a tim transferom je postao najskuplji igrač u istoriji kluba. Uprkos tome, on se nije najbolje snašao u klubu, pošto je postigao samo 24 gola u prvenstvu, na odigranih 94 utakmica.

Prema navodima medija, Atletiko traži za Feliksa 100 miliona evra, posle interesovanja koje su iskazali pojedini evropski klubovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading