BEZ RONALDA DO KRAJA MUNDIJALA? Oglasio se selektor i REŠIO sve dileme!

Autor:

Sport

07.12.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je trenutno u centru pažnje u Kataru.

BEZ RONALDA DO KRAJA MUNDIJALA? Oglasio se selektor i REŠIO sve dileme!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo na meču Portugal - Švajcarska

Fudbalska reprezentacija Portugala demolirala je Švajcarsku sa 6:1 u poslednjem meču osmine finala na Svetskom prvenstvu u Kataru, a posebno se istakao Gonzalo Ramos, koji je postigao het-trik, prvi na ovom turniru.

Ramos je dobio priliku u startnoj postavi umesto Kristijana Ronalda, koji je ostao na klupi, na opšte čuđenje svih ljubtelja fudbala. Ipak, to se ispostavila kao prava odluka Fernanda Santoša, slektora ove reprezentacije.

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo nije bio srećan odlukom selektora

Upravo je Santoš posle meča pričao o odnosu sa kapitenom ekipe.

- Nema nikakvih problema izmedju mene i našeg kapitena. Prijatelji smo godinama. Trenirao sam ga u Sportingu kada je imao 19 godina. Neke stvari na nas ne utiču, uvek smo imali blizak odnos. On je dao sjajan primer kao kapiten. Iz moje perspektive Kristijano je i dalje vrlo važan igrač za portugalsku reprezentaciju - istakao je Santoš.

On je dodao i da su portugalski fudbaleri igrali koncentrisano tokom čitavog meča  i na kraju zasluženo slavili.

- Veoma uspešno veče. Igrali smo koncentrisano tokom čitavog meča. Bila je sjajna igra, ali sada je važno da se smirimo - zaključio je Santoš.

Ovom pobedom Portual je izborio plasman u četvrtfinale, gde ih čeka susret sa Marokom, koji je napravio senzaciju i posle penala izbacio Španiju sa Mundijala. Ovaj meč biće odigran u subotu od 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading