ŠOK ZA PORTUGAL: Kristijano Ronaldo PROPUŠTA meč sa Švajcarskom?

Autor:

Sport

06.12.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemiri u portugalskoj selekciji u najgorem trenutku.

ŠOK ZA PORTUGAL: Kristijano Ronaldo PROPUŠTA meč sa Švajcarskom?

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Postoje šanse da Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera u istoriji, propusti meč osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru, koji njegova selekcija igra večeras od 20 časova, a razlog je sukob sa selektorom Fernandom Santosom.

Naime, Ronaldo nije bio srećan kada je bio zamenjen sredinom drugog poluvremena u utakmici 3. kola Mundijala u Kataru, u meču koji je njegova selekcija izgubila od Južne Koreje, rezultatom 2:1.

Kada je izlazio, Portugalac je bio nezadovoljan, gestikulirao je ka treneru, pa postoji šansa da zbog toga Ronaldo bude kažnjen i bude na klupi za večerašnji duel.

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo je postigao jedan gol na Mundijalu u Kataru

Santos je priznao da nije zadovoljan Kristijanovim ponašanjem, a izjavio je da svojim igračima i dalje nije saopštio kojih 11 će startovati današnji meč.

Nije mi se dopalo, nikako. Zaista mi se nije dopalo. Ja odlučujem samo ko će biti kapiten i koće igrati tek kada stignem na stadion, tako da ne znam sastav. To je ono što sam uvek radio i to ću uvek raditi. Tako će biti i sa ovim mečom - izjavio je Santos pred meč sa "sajdžijama".

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Fernando Santos

U Portugalu su se vodile debate o tome da li Ronaldo treba da počne danas, a anketa objavljena u novinama "A Bola" tvrdi da čak 70 odsto čitalaca želi da on meč počne na klupi. 

- Ne čitam ovu vrstu informacija. Nije nedostatak poštovanja, ali sam fokusiran na svoj tim. Imamo malo vremena da se pripremimo za naš meč. Fokusiramo se na trening. Ne obraćam pažnju na ankete ili bilo šta drugo. Ono što sam uvek radio je da se fokusiram na neposrednu utakmicu. Nisam zabrinut da li su informacije tačne ili pogrešne - dodao je Santos.

Videćemo da li je u pitanju stvarni sukob, ili pokušaj Portugalaca da  opuste svoje protivnike pred ključan meč na Mundijalu. Duel između Portugala i Švajcarske je na programu večeras, od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

06.12.2022 09:02

Ma da kako da nece igrati!ima da igra i da zgazi siptare!