KRAJ SNOVA: Ništa od prvog Mundijala - zbog povrede ZAVRŠIO Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

01.12.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je stigla u najgorem trenutku za njega.

KRAJ SNOVA: Ništa od prvog Mundijala - zbog povrede ZAVRŠIO Svetsko prvenstvo!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Nuno Mendeš

Nuno Mendeš, levi bek selekcije Portugala, doživeo je povredu zbog koje će propustiti ostatak Svetskog prvenstva u Kataru.

Dvanaesti dan Mundijala možete pratiti na live blogu.

Fudbaler PSŽ-a je povredu doživeo na meču sa Urugvajem krajem prvog poluvremena, a zbog problema sa butnim mišićem je prvenstvo za njega završeno, što se moglo i pretpostaviti, pošto je teren napustio u suzama.

Foto: Tanjug/AP

Portugal je izborio plasman dalje iz grupe H

Mendeš je propustio trening reprezentacije Portugala, a posle odrađenih lekarskih pregleda je potvrđeno da Mendeša neće biti do kraja turnira, a prema prvim procenama ga čeka pauza od dva i po meseca.

Ovo je svakako udarac za selekciju sa zapada Evrope, pošto je Mendeš bio standardni prvotimac ekipe koju sa klupe predvodi Fernando Santoš. Na povredu Mendeša su se nadovezali i problemi Otavija i Danila Pereire, a prema prvim informacijama, na posledjem treningu nije bilo ni Kristijana Ronalda, ali se očekuje da on bude spreman za nastavak turnira.

Selekcija Portugala je u prva dva kola bila bolja od Gane (3:2) i Urugvaja (2:0), pa je izborila plasman dalje iz grupe H, i to verovatno sa prve pozicije, pa su velike šanse da u osmini finala vidimo reprizu meča iz Lisabona, u kom su "Orlovi" golom Mitrovića srušili Portugalce. Naravno, ako Srbija pre toga izbori plasman dalje.

Portugal će meč trećeg kola protiv Južne Koreje odigrati u petak u 17 časova.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading