ADIDAS I FIFA SPUSTILI RONALDA: Portugalac doživeo BOLNO PRIZEMLJENJE usred Mundijala!

Autor:

Sport

29.11.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac nije isterao svoje.

ADIDAS I FIFA SPUSTILI RONALDA: Portugalac doživeo BOLNO PRIZEMLJENJE usred Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo na Svetskom prvenstvu

Fudbalska reprezentacija Portugala plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva već posle dva odigrana kola.

Portugalci su bili bolji od Gane (3:2) i Urugvaja (2:0), a, i pored toga što je Bruno Fernandeš postigao dva gola protiv Urugvajaca, u centar pažnje uspeo je da dođe Kristijano Ronaldo.

Čelni ljudi FS Portuzala smatraju da je prvi gol na meču postigao Kristijano Ronaldo, koji se našao na putanji lopte do gola. Nakon što je ofanzivni vezni Mančester junajteda centrirao sa leve strane, doskorašnji fudbaler tog kluba krenuo je da odigra glavom, ali ostaje nejasno da li je u tome i uspeo. Njegova reakcija svakako je uticala na golmana Urugvaja, a pojedini su išli toliko daleko i pokušavali su da "zamrznu" snimak kako bi dokazali da je Kristijano kosom promenio pravac lopti.

Pisali su žalbu na adresu FIFA, ali su oni i Kristijano Ronaldo, dobili bolno otrežnjenje.

Naime, Adidas je utvrdio da Ronaldo nije dotakao loptu, te da je pogodak regularno postigao Bruno Fernandeš. Zahvaljujući posbenom senzoru koji se nalazi u lopti "Al Rihla" zaključeno je da ona na putu prema golu nije dirala Ronalda te da je gol opravdano pripisan Fernandešu.

 

 

Zanimljivo je da je Ronaldo naterao i čelne ljude portugalskog Saveza da pogodak pripišu upravo njemu i da je zbog toga snimak dospeo na reviziju. Zaista, razmaženo od strane jednog od najboljih fudbalera u istoriji igre koji je ponovo u prvi plan istakao svoj učinak, a ekipu zanemario.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading