PRETRESLI MU KAMION I ŠOKIRALI SE: Pokušao da unese u Srbiju više od 30 kilograma droge (FOTO)

Autor:

Hronika

29.11.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk u tovarnom delu kamiona krio 29 paketa droge.

PRETRESLI MU KAMION I ŠOKIRALI SE: Pokušao da unese u Srbiju više od 30 kilograma droge (FOTO)

Foto: Uprava carina

Zaplena na ulazi u Srbiju

Granična policija je jutros na ulazu u Srbiju, pretresom kamiona bugarskih registarskih oznaka, pronašla i zaplenila 29 paketa sa više od 30 kilograma narkotika.

Oko 09.15 časova, na ulazu u Srbiju, prekontrolisan je kamion marke ,"Iveko”  bugarskih tabli, kojim je upravljao državljanim Grčke.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su oko 31,6 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i uhapsili državljanina Grčke P. G. (1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Zajedničkim radom Granične policije i Uprave Carina, upotrebom mobilnog skenera, u tovarnom delu pronađen je kompresor u kom je bilo 29 paketa sumnjive sadržine.

Kontrolom je utvrđeno da se u paketima nalaze opojne droge u težini od 31.652 grama.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading