Portugalci se žale FIFA zbog KRISTIJANA RONALDA?! Ovako nešto se nije desilo u ISTORIJI MUNDIJALA!

Autor:

Sport

29.11.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako neobično.

Portugalci se žale FIFA zbog KRISTIJANA RONALDA?! Ovako nešto se nije desilo u ISTORIJI MUNDIJALA!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo na Svetskom prvenstvu

Fudbalska reprezentacija Portugala plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Portugalci su odigrali dve odlične utakmice, savladali su Ganu sa 3:2 i Urugvaj rezultatom 2:0 i na taj način potvrdili da su i dalje jedna od najkvalitetnijih selekcija planete.

Kristijano Ronaldo verovatno igra svoj poslednji Mundijal i to na sjajan način. Protiv Gane je izborio jedanaesterac, zatim ga i realizovao, a protiv Urugvaja je proslavio pogodak i pored toga što je on pripisan Brunu Fernandešu. Upravo ova odluka dospeće i do FIFA!

Kako prenosi pojedini portugalski i španski mediji, reprezentacija Portugala će se žaliti da se pogodak pripiše Kristijanu Ronaldu, a izbriše Brunu Fernandešu!

Portugalci smatraju da je prvi gol na meču postigao Kristijano Ronaldo, koji se našao na putanji lopte do gola. Nakon što je ofanzivni vezni Mančester junajteda centrirao sa leve strane, doskorašnji fudbaler tog kluba krenuo je da odigra glavom, ali ostaje nejasno da li je u tome i uspeo. Njegova reakcija svakako je uticala na golmana Urugvaja, a pojedini su išli toliko daleko i pokušavali su da "zamrznu" snimak kako bi dokazali da je Kristijano kosom promenio pravac lopti.

Zbog toga bi Fudbalski savez Portugala mogao da traži od FIFA veliku promenu, da se ovaj gol zapravo pripiše Kristijanu Ronaldu, najboljem strelcu u reprezentativnom fudbalu. Akciju iz koje je postignut pogodak možete videti na 2:00 ovog snimka:

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Kristijano je definitivno rob statistike i veliki egoista, a ovaj detalj to samo potvrđuje. Jer umesto da uživaju u pobedi, Portugalci su spremni da se žale samo kako bi njihova zvezda bila srećna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading