POMERAJU GRANICE: Klub o kojem se priča - mogu da im pozavide i mnogo veći fudbalski kolektivi u Srbiji! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati na terenu zasigurno nisu onakvi kakve bi armija navijača želela, ali to ne utiče na posetu tokom njihovih susreta.

POMERAJU GRANICE: Klub o kojem se priča - mogu da im pozavide i mnogo veći fudbalski kolektivi u Srbiji! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vidojevica

Fudbalski klub Vidojevica iz Lešnice već četiri sezone u nizu takmiči se u okviru Mačvanske okružne lige. Prethodne jeseni njihovi rezultati nisu bili na željenom nivou i klubu na proleće predstoji borba za opstanak u ovom rangu takmičenja. Međutim, svi u Lešnici mogu i moraju biti ponosni na podatak kakvim ne mogu da se podiče ni mnogo, uslovno rečeno, veći klubovi srpskog fudbala.

 

Naime, FK Vidojevica pomera sve granice ovog ranga takmičenja kada je u pitanju poseta njihovim susretima. Tribine igrališta u Lešnici, u kontinuitetu su popunjene do poslednjeg mesta i utakmicama uvek prisustvuje između 250 i 300 navijača što je za mesto koje broji oko 5.000 duša neverovatan podatak.

Treba posebno napomenuti da na utakmice u Lešnici neretko dolaze i ljubitelji fudbala iz okolnih mesta Donjeg Dobrića, Novog Sela, Jelava, Straže, Lipničkog Šora, a neretko u Lešnicu dolaze zaljubljenici igre na zelenom tepihu i iz Loznice.

 

Kada je reč o sportskim rezultatima tokom prethodne jeseni, ekipa Vidojevice je u 15 odigranih mečeva ostvarila šest pobeda i devet poraza i sa 18 osovjenih bodova zauzimaju 13. poziciju na tabeli Mačvanske okružne lige. Tek u finišu jseni fudbaleri iz Lešnice su sa dva vezana trijumfa (Sloga Lipnički Šor 2:0 i Dina Badovinci 5:1) uspeli da pobegnu iz opasne zone, a svi u klubu se nadaju da će na proleće nastaviti u tom ritmu i da će ekipa i petu godinu za redom biti deo ovog ranga takmičenja.

U prvom prolećnom susretu na igralište u Lešnici stiže ekipa Antimona iz Zajače i potpuno je jasno da će tribine i tada bit idobro popunjene.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading