SVI U NAPAD! Srbiji treba SAMO POBEDA, ali postoji još jedan BITAN FAKTOR!

Autor:

Sport

02.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li "Orlovi" do osmine finala?

SVI U NAPAD! Srbiji treba SAMO POBEDA, ali postoji još jedan BITAN FAKTOR!

Foto: Tanjug/AP

Došao je dan odluke!

Srbija večeras od 20 časova igra najvažniji meč u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva u Kataru. Protivnik je stari dužnik, Švajcarska, i "Orlovi" moraju da slave kako bi imali šansu da se nađu u osmini finala Mundijala.

Ipak, potrebno je da se slože još neke kockice!

Trenutna situacija u našoj grupi je sledeća - Brazil 6, Švajcarska 3, Kamerun 1, Srbija 1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije protiv Kameruna

 

Pored toga što Srbija mora da savlada Švajcarsku kako bi se našla u nokaut fazi, potrebno je i da Brazilci odigraju u skladu sa svojim renomeom i ne izgube od Kameruna. Najavio je Tite da će mešati karte, ali Brazil i pored toga ima strašan tim. Ako se desi da afrička selekcija napravi senzaciju i savlada jednu od najkvalitetnijih reprezentacija na planeti, jedan faktor biće jako bitan! U pitanju je gol razlika.

Dakle, ako Srbija i Kamerun grupnu fazu takmičenja završe sa istim brojem bodova, o plasmanu u osminu finala odlučivaće gol razlika. Trenutno nam ona ne ide na ruku jer Kamerunci imaju minus jedan (3:4), a mi minus dva (3:5).

Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici juriće pobedu protiv Švajcarske, osluškivati šta se dešava na drugoj utakmici, a ako Kamerun nekim čudom savlada Brazil "Orlovi" će Švajcarce morati da pobede sa većom razlikom.

Ako bi Kamerun slavio sa 1:0 nas bi trijumf od 2:0 vodio dalje zbog broja postignutih golova - tu bismo bili u prednosti. Ipak, ne treba komplikovati, već verovati pre svega u naše fudbalere, a zatim i Brazilce koji su daleko kvalitetniji od Kameruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading