POŠTUJE LI IKOGA? Portugal ODRŽAO ČAS FUDBALA Švajcarskoj, Krisijano Ronaldo ponovo ŠOKIRAO planetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo ponašanje je diskutabilno.

POŠTUJE LI IKOGA? Portugal ODRŽAO ČAS FUDBALA Švajcarskoj, Krisijano Ronaldo ponovo ŠOKIRAO planetu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo na meču Portugal - Švajcarska

Fudbalska reprezentacija Portugala odigrala je verovatno najbolju utakmicu na Svetskom prvenstvu i rezultatom 6:1 savladala je Švajcarsku.

Na ovaj način Portugalci su se plasirali u četvrtfinale gde će igrati protiv najprijatnijeg iznenađenja Mundijala, ekipe Maroka, koja je posle jedanaesteraca savladala Španiju.

Kristijano Ronaldo počeo je utakmicu protiv Švajcarske na klupi, a u igru je ušao tek u 74. minutu pri rezultatu 5:1.

To je prvoj zvezdi portugalske reprezentacije vidno zasmetalo, pa se potrudio da ponovo on bude u centru pažnje i pored toga što nije puno uticao na konačan rezultat. Ronaldo je veliki egoista, ali njegovo ponašanje često šokira planetu i mnogi se zapitaju da li ikoga uopšte i poštuje.

Po završetku meča, dok su njegovi saigrači slavili važnu i ubedljivu pobedu, Kristijano Ronaldo je samo odšetao sa terena i prvi je stigao u svlačionicu.

Izgleda da ga je pogodilo to što nije imao zapaženiju ulogu u ovom trijumfu, te je ponovo sebe stavio ispred tima. Ovo je bio prvi put da je Ronaldo sa klupe počeo utakmicu završnice nekog velikog takmičenja za Portugal još od Evropskog prvenstva 2008. godine i vrlo verovatno ga je upravo to dodatno iznerviralo.

 

 

U snimku, koji je veoma brzo postao viralan, vide se fudbaleri Portugala kako proslavljaju trijumf sa navijačima i Kristijano koji sam ide ka svlačionici.

Da li će ovo uticati na atmosferu u timu pred završnicu takmičenja ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading