Legenda fudbala BRANI HRVATE posle poraza od Argentine!

Autor:

Sport

14.12.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siguran je u svoje mišljenje.

Legenda fudbala BRANI HRVATE posle poraza od Argentine!

Foto: Tanjug/AP

Dominik Livaković pravi penal protiv Argentine

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je Hrvatsku u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru rezultatom 3:0.

Držali su se Hrvati sve do 34. minuta kada je glavni sudija ovog meča Danijele Orsato svirao penal za Argentinu, a Mesi je jedanaesterac pretvorio u pogodak.

Jako je diskutabilno da li je Dominik Livaković napravio jedanaesterac ili je kontakt sa Hulijanom Alvarezom bio blag kako bi se dosudila najstroža kazna. Jedan od ljudi koji je stao u zaštitu Hrvata je i legendarni španski golman Iker Kasiljas.

Hulijan Alvarez je napravio prekršaj nad Livakovićem, a ne obrnuto - rekao je Kasiljas za španski javni servis.

Kasnije je svoje mišljenje iskazao i na društvenim mrežama. Čuveni sudija iz Meksika, Felipe Ramos Ric, koji je delio pravdu na Mundijalu 2002. godine napisao je na Tviteru da penala nije bilo, a Kasiljas ga je u tome podržao.

Važni podaci zbog kojih nije trebalo svirati penal. Desna noga golmana je sve vreme na travi. Kontakt je neizvežan usled inercije igre i lopte. Ovde nema saplitanja, jer je konatakt neizbežan - istakao je Ric, a Kasiljas je podelio ovu objavu uz komentar:

- Potpuno se slažem.

 

 

Iker Kasiljas je kao golman učestvovao na četiri Svetska prvenstva sa Španijom, a najveći uspeh ostvario je 2014. kada je kao kapiten podigao "zlatnu boginju" pobedom protiv Holandije posle produžetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading