ARGENTINCI BACILI DRES HRVATSKE U ĐUBRE?! Ovakvo poniženje "kockasti" ne pamte: As "gaučosa" objavio snimak! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.12.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je obišao planetu.

ARGENTINCI BACILI DRES HRVATSKE U ĐUBRE?! Ovakvo poniženje "kockasti" ne pamte: As "gaučosa" objavio snimak! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine

Fudbalska reprezentacija Argentine stigla je do finala Svetskog prvenstva pobedom protiv Hrvatske (3:0).

Leo Mesi i ekipa odigrali su odličan meč i znali su da proslave veliki trijumf.

Iz svlačionice je grmela pesma, ali su "gaučosi" otišli korak dalje i brutalno ponizili Hrvate jednim gestom koji "vatrene" boli više nego čuvena trojka Aleksandra Đorđevića.

U Saletovom stilu jedan od igrača Argentine bacio je dres Hrvatske u kantu za smeće, a sve je to izašlo na videlo kada je na svom Tik-tok nalogu snimak objavio Paolo Dibala.

Saigrač Ivana Perišića iz Totenhema, Kristijan Romero, kasnije je izvadio dres iz kante i njim gađao jednog od saigrača iz reprezentacije.

Argentinci će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Maroka i Francuske koji svoj duel igraju u sredu od 20 časova, a ovo će biti poslednja utakmica Lionela Mesija u dresu "gaučosa" na Svetskim prvenstvima.

Ponosan sam što ću biti u prilici da završim putovanje na Svetskom kupu igrajući finale. Ono što sam iskusio je jako uzbudljivo. Sigirno će utakmica u nedelju biti moja poslednja na Mundijalu. Ima još mnogo godina do sledećeg, ne verujem da ću biti u stanju da stignem do njega. Tako da se nadam da ću sve ovo završiti na najbolji način - rekao je Mesi i stavio tačku na jednu eru.

Da li će se od dresa reprezentacije i Svetskog prvenstva oprostiti sa "zlatnom boginjom" ili ne, videćemo u nedelju uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading