POLICIJA ZAPLENILA PORŠE IZ KOG JE PUCANO U OBRENOVCU: Traga se za još dvojicom napadača

Autor:

Hronika

14.12.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni S.Đ. je član navijačke grupe "Principi" kojom je rukovodio Veljko Belivuk.

POLICIJA ZAPLENILA PORŠE IZ KOG JE PUCANO U OBRENOVCU: Traga se za još dvojicom napadača

Foto: ST/ N. Pančić

Policija u Obrenovcu zaplenila je "porše" koji je vozio S. Đ. (30) i iz njega, u ponedeljak oko 17 sati, pucao na Stefana T. (28), piše Telegraf. 

Osumnjičenom za pucnjavu određen je pritvor do 48 sati.

Prema nezvaničnoim inforamacijama, S.Đ. je član navijačke grupe "Principi" kojom je rukovodio Veljko Belivuk.

- Stefan je u ponedeljak oko 17 sati pozvao policiju i rekao da je na njega pucano iz "poršea". Da su u automobilu trojica maskiranih napadača. Policija je nakon prijave u naselju Zvečka pronašla vozača i automobil. Osumnjičenom za pokušaj ubistva određeno je policijsko zadržavanje i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - navodi izvor blizak istrazi, piše Telegraf.

Inače, samo dana ranije u Obrenovcu na drugom kraju grada dogodila se pucnjava i tuča. Policija sumnja da su napadi povezani i da je motiv obračuna sukob u jednoj diskoteci sa radnicima obezbeđenja.

Policija u Obrenovcu traga za četvoricom mladića koji su u nedelju oko 20.30 časova u Ulici Vuka Karadžića pretukla Nikolu D. (27), a zatim pucali u njegovog druga Vukašina M. (24) zvanog "Sonko".

Npadači su drvenim palicama polupali Nikolin automobil "ford fijesta", zatim ga pretukli, pa pucali u Vukašina.

- Policija je na mestu pronašla četiri čaure koje su ispaljene iz pištolja. Nakon što je Nikoli ukazna lekarska pomoć on je saslušan u policiji. Mladić je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otkrio identitet napadača. Nikola je rekao da je video da je jedan od mladića u njegovog druga Vukašina ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio - naveo je izvor blizak istrazi, piše Telegraf.

Insektori su u pronašli automobil iz kog je pucano na Vukašina, ali ne i napadače koji su identifikovani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading