STANKOVIĆ POTPUNO SLOMLJEN! Deki se prvi put OGLASIO posle Mihine smrti: Deo mene je OTIŠAO sa njim!

Autor:

Sport

27.12.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje kidaju srce.

STANKOVIĆ POTPUNO SLOMLJEN! Deki se prvi put OGLASIO posle Mihine smrti: Deo mene je OTIŠAO sa njim!

Foto: www.profimedia.rs

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković

Smrt Siniše Mihajlovića pogodila je ceo svet.

Mnogi ljudi, iz svih životnih sfera, oprostili su se od legendarnog srpskog igrača i trenera, a posebno utučen bio je Dejan Stanković.

Deki i Miha imali su neraskidiv odnos, pa se tako dugo čekalo šta će Stanković reći o smrti svog velikog prijatelja. U intervjuu za "Il Secolo КSIКS" trener Sampdorije otkrio je kako se oseća.

Sinišina smrt me je ostavila bez reči. U sebi osećam ogromnu prazninu koju nikada ranije nisam osećao. Uz sebe imam svoje voljene, ali deo mene je otišao sa Mihom. Ostalo mi je sećanje i veliki ponos što sam bio deo njegovog života - rekao je Dejan Stanković.

Republika

Foto: Starsport

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković

 

Siniša Mihajlović je nedavno preminuo u 54. godini života posle teške bolesti. Sahranjen je u Rimu, a njegovoj sahrani je prisustvovalo na hiljade ljudi iz svih sfera, kako fudbala, tako i sporta, ali i politike, zabave...

Dejan Stanković i Siniša Mihajlović imali su neraskidiv odnos koji je počeo još iz perioda dok su obojica igrali za Lacio. Kasnije su i u dresu Intera beležili sjajne rezultate, a kasnije su prijateljstvo podigli na viši nivo i postali su kumovi.

Mihajlović je Stankovića dočekao u Italiji i pomogao mu je da se snađe, te da od velikog talenta postane fenomenalan i vrhunski fudbaler, a Deki je to znao da ceni, pa su vremenom postali veoma bliski. Sada ih je prerana Sinišina smrt rastavila, ali nema sumnje da će ostati upamćeni kao veliki tandem i da će njihova imena često ići jedno uz drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading