POTRESNO! Ispovest mladića koji se lečio sa Sinišom TERA SUZE NA OČI!

Autor:

Sport

23.12.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je još jedan dokaz koliko je Mihajlović bio veliki.

POTRESNO! Ispovest mladića koji se lečio sa Sinišom TERA SUZE NA OČI!

Foto: FK Crvena zvezda

Dres Crvene zvezde na kovčegu Siniše Mihajlovića

Posle duge i teške bolesti i trećeg napada leukemije na njegov organizam, Siniša Mihajlović je preminuo u 54. godini.

Njegova smrt potresla je mnoge, a jedna od osoba čija ispovest tera suze na oči je i Mateo Elmi.

Mateo je 22-godišnjak koji se lečio u istoj bolnici kao i Mihajlović - Sant Orsola. Napala ih je, takođe, ista bolest.

Republika

Foto: Tanug/AP

Siniša Mihajlović

Ovaj mladić bio je na sahrani Siniše Mihajlovića i to u dresu Bolonje koji mu je legendarni srpski stručnjak i poklonio.

- Morao sam da budem tamo. Mihajlovića sam upoznao u septembru 2019. On je bio suočen s prvim delom svoje bitke, a ja sam se već borio. Tad sam bio u bolnici na pregledima, a dr Kazadei, znajući da sam navijač Bolonje, odlučio je da me oraspoloži. Odveo me je na sprat gde je bio Siniša i upoznao s njim. Bio je to divan susret, malo smo ćaskali, a onda me je potapšao po ramenu. Taj trenutak mi je dao veliku snagu. Onda je Siniša izvadio Bolonjin dres potpisan od njega i celog tima i poklonio mi je - ispričao je Elmi za "Resto del Karlino“, pa dodao da nije verovao da će dres nositi upravo na sahrani:

- Nisam verovao da ću ga nositi na Sinišinoj sahrani. Kada sam u petak čuo za njegovu smrt, nisam verovao. Rekao sam sebi: Ali kako se to dogodilo tako jakoj osobi? Za mene je to bilo nemoguće. Osećao sam strašan strah i nepravdu.

Siniša je ovom momku bio uzor i dao mu je snagu da pregura najteže trenutke.

- Govorio je o bolesti bez filtera, što nije lako. Siguran sam da je tako svima dao snagu i jasno stavio do znanja šta je zaista važno. Ovo govorim zato što se Siniša često vraćao u bolnicu. Svi su bili zabrinuti za njega jer su ga u Bolonji svi voleli - istakao je Mateo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Elmi studira na Politehničkom fakultetu u Milanu, ali kaže da se uvek trudi da nađe vremena da uživo gleda Bolonju.

- Biću i na "Olimpiku“ u Rimu 4. januara u prvom kolu nastavka šampionata. Otkako sam upoznao Sinišu, išao sam na svako gostovanje, radio sam to za njega. Nastaviću i sad kad njega nema, to je najbolji način da mu se zahvalim - rekao je Mateo Elmi, pa se za kraj setio poslednjeg susreta sa Mihom:

- Bio je to kratak susret, dva minuta, ali sam i to cenio. Bio mi je na raspolaganju iako mu nije bilo dobro. Dao mi je više snage u tih nekoliko malih trenutaka nego što sam dobio u hiljadu drugih dana. Srećan sam što sam ga poznavao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading