Reči koje teraju SUZE NA OČI: Romanista Niko pokazao koliko je Mihajlović bio VELIKI ČOVEK!

Autor:

Sport

19.12.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ga zaboravio.

Reči koje teraju SUZE NA OČI: Romanista Niko pokazao koliko je Mihajlović bio VELIKI ČOVEK!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović nije uspeo da pobedi leukemiju po treći put i preminuo je u 54. godini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Njegova sahrana zakazana je za ponedeljak u 11 časova u baziliki "Santa Maria delji Anđeli e dei Martiri" a Republika se nalazi na licu mesta, u Rimu.

Sva dešavanja iz prestonice Italije možete pratiti putem lajv bloga na našem portalu, a na putu ka baziliki reporteri Republike upoznali su taksistu Nika koji se prisetio Siniše Mihajlovića.

Sećam se riđeg dečkića koji je došao u Romu, mislio sam da će biti samo jedan od gomile beskorisnih koje su dovodili u to vreme, ali nije bilo tako. Onda je otišao u Sampdoriju, tamo je izbio u prvi plan, a onda u Lacio, na žalost. Tamo se videla sva njegova bravura. Sećam se kada je jednom dao tri gola iz tri slobodnjaka. Bio je karakterna osoba, svoju odlučnost je kao trener prenosio i na igrače. O njemu i ženi i celoj porodici nije bilo nikakvih tračeva - rekao je Niko.

Republika

Foto: republika.rs

Taksista Niko

 

Veče pred sahranu od Siniše Mihajlovića oprostio se i jedan od navijača Juventusa, Danijele Petrela, koji je za naš portal istakao:

Siniša je, sportski gledano, bio neprijatelj za mene pošto je igrao za Romu, Lacio i Inter. Takođe, trenirao je klubove koje sam ja mrzeo. Mi smo ga napadali i vređali, a on je kao ličnost zaslužio poštovanje. Uvek nam je odgovarao na isti način i slao nas u tri pi*de materine. Uvek je srčano odgovarao na prozivke, uvek je bio dosledan sebi i u dobru i u zlu. Objektivno gledano, bio je veliki igrač. I dalje se sećam njegovih slobodnih udaraca, kakve je samo rakete lansirao, majko mila. Bio je rođeni borac. Tvrd i na terenu i van njega. Jedna velika ličnost. Pozdrav, Siniša - rekao je Petrela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading