POZDRAV, SINIŠA! Kakav oproštaj od Mihajlovića: Bio je NEPRIJATELJ za mene, ali...

Autor:

Sport

19.12.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake reči!

POZDRAV, SINIŠA! Kakav oproštaj od Mihajlovića: Bio je NEPRIJATELJ za mene, ali...

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Legendarni Siniša Mihajlović izgubio je treću bitku sa leukemijom i posle velike borbe je preminuo.

Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u 11 časova u glavnom gradu Italije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Naši izveštači se nalaze u Rimu, a uz lajv blog Republike možete pratiti sahranu i sve ono što se bude događalo u prestonici Italije.

Reporteri Republike sinoć su u Rimu imali priliku da razgovaraju i s navijačem Juventusa Danijeleom Petrelom, koji je istakao da veoma poštuje Sinišu.

- Siniša je, sportski gledano, bio neprijatelj za mene pošto je igrao za Romu, Lacio i Inter. Takođe, trenirao je klubove koje sam ja mrzeo. Mi smo ga napadali i vređali, a on je kao ličnost zaslužio poštovanje. Uvek nam je odgovarao na isti način i slao nas u tri pi*de materine. Uvek je srčano odgovarao na prozivke, uvek je bio dosledan sebi i u dobru i u zlu. Objektivno gledano, bio je veliki igrač. I dalje se sećam njegovih slobodnih udaraca, kakve je samo rakete lansirao, majko mila. Bio je rođeni borac. Tvrd i na terenu i van njega. Jedna velika ličnost. Pozdrav, Siniša - istakao je Petrela.

Republika

Foto: Republika.rs

Danijele Petrela

Njegovo mišljenje deli i navijač Lacija Alesandro Peliča.

- Jedna velika ličnost. Veliki navijač Lacija, za koji je igrao. Borio se do poslednjeg dana. Bio je primer svima - istakao je italijanski navijač.

Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini života, a njegova smrt potresla je čitavu planetu. Mnogi ljudi iz sveta sporta, ali i ostalih delatnosti su se oprostili od njega, a u ponedeljak ujutru biće i sahranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading