STANKOVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: Deki pričao o Siniši i pozivu koji je promenio sve (VIDEO)

Autor:

Sport

18.12.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kumove reči će se večno pamtiti.

STANKOVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: Deki pričao o Siniši i pozivu koji je promenio sve (VIDEO)

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Siniša Mihajlović preminuo je nakon trogodišnje borbe sa leukemijom, ali se nije predavao sve do poslednjeg trenutka. Proslavljeni fudbaler i trener 16. decembra 2022. izgubio je borbu protiv leukemije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Mnogi su se u ovom teškom času podsetili reči Dejana Stankovića, Sinišinog kuma i dugogodišnjeg saigrača, kada je svojevremeno opisivao koliko mu Mihajlović znači.

- Siniša je za mene bio model. Model kako da ojačaš, da ne odustaješ, da budeš pravi, da budeš direktan i korektan. Da budeš pošten. Nisam ga se nikad plašio, ali ga i dan danas puno respektujem - rekao je tada Stanković.

 

 

Ispričao je i zanimljivu anegdotu.

- Kao vrhunski sportista, nije lepo pričati o cigaretama, ali to je jedna od anegdota iz vremena kad smo delili sobu zajedno. Iz respekta prema Siniši, ja cele pripreme nisam zapalio nijednu cigaretu. Kad sam bio mlad igrač, bio sam u Zvezdi, tad me je zvao Siniša Mihajlović i predstavio se... on ima taj stav: "Dobar dan, Siniša Mihajlović ovde." Ja sam ustao dok sam razgovarao na telefon. To najbolje dočarava kako ja gledam na Sinišu Mihajlovića - reči su Dejana Stankovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading