TRIBINA "SINIŠA MIHAJLOVIĆ" NA "MARAKANI"? Zvezdaši nemaju dilemu, inicijativu PODRŽAO i prvi čovek Zvezde!

Autor:

Sport

18.12.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga zbog Mihe - nemerljiv gubitak za srpski sport.

TRIBINA "SINIŠA MIHAJLOVIĆ" NA "MARAKANI"? Zvezdaši nemaju dilemu, inicijativu PODRŽAO i prvi čovek Zvezde!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Pokrenuli smo inicijativu da jedna tribina stadiona "Rajko Mitić" ponese ime Siniše Mihajlovića, legendarnog asa Crvene zvezde i trenera koji je ostavio dubok trag u Italiji.

Miha je preminuo u petak u 54. godini, a biće sahranjen u ponedeljak u Rimu. Predsednik našeg najtrofejnijeg kluba Svetozar Mijailović i poznati zvezdaši saglasni su sa inicijativom, a svi se slažu da je Mihajlović trajno zadužio crveno-bele i da je zaslužio da ga zauvek pamte.

Komemoracija u njegovu čast održana je u nedelju na našem najvećem stadionu, a rukovodstvo prvaka Srbije već je najavilo da će učiniti sve u Mihinu čast.

Republika

Foto: Republika

Poruka Mihi na istoku "Marakane"

- Napustio nas je veliki čovek. Za kratko vreme koje je proveo u Zvezdi Mihajlović je uradio mnogo za klub, stekao je status legende. Mi smo već najavili na komemoraciji da ćemo ga učiniti "besmrtnim", a da li će to biti tribina, ili ćemo mu počast odati na neki drugi, možda i veći način, videćemo. Uglavnom, saglasan sam sa tim predlogom, jedino što moramo da vodimo računa o projektu novog stadiona koji je izrađen - ocenio je prvi čovek Zvezde u razgovoru za naš portal, uz podsećanje da naš najtrofejniji klub vodi računa o legendama kao što su Rajko Mitić i ostale "zvezdine zvezde".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezda ne zaboravlja svoje legende - Svetozar Mijailović tokom komemoracije Mihajloviću

MIHA JE ZASLUŽIO SVOJU TRIBINU NA "MARAKANI"

Poznate "Delije", glumac Milan Kalinić i pevač Momčilo Bajagić, imaju pozitivno mišljenje o našem predlogu.

- Apsolutno se slažem sa tim, to je najmanje što bi Zvezda mogla da uradi za Mihu - rekao nam je Kalinić, koji je dodao da mu je prva asocijacija na Mihajlovića u crveno-belom dresu "slobodnjak" protiv Bajerna.

Sličnog mišljenja je i Bajaga, koji je bivšeg reprezentativca naše zemlje upoznao u najvećoj novosadskoj dvorani.

- Imao sam priliku da razgovaram sa Mihajlovićem u "SPENS-u" kada je došao na jednu svirku. Tada je već igrao u Italiji, a utisci su mi bili fenomenalni. Radi se o istinskoj legendi Zvezde i, ako je neko zaslužio da se tribina nazove po njemu, onda je to on - ocenio je Bajaga, koji takođe ne zaboravlja legendaran pogodak protiv Bavaraca koji je crveno-belima "trasirao" put ka Bariju.

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori

Mihina tribina na "Marakani" - Bajaga apsolutno "za"

- Utakmicu sa Bajernom pratio sam sa zapadne tribine, bio sam smešten relativno blizu mesta odakle je izveden onaj istorijski udarac, fenomenalno je to izgledalo - prisetio se Momčilo Bajagić.

Mihajlovićeva smrt izazvala je veliku tugu i u "večnom gradu", reka ljudi se oprašta od njega, a kako je sve proteklo u italijanskoj prestonici možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading