MIHA JE BESMRTAN! Dodik se upisao u knjigu žalosti, pa poslao emotivnu poruku - "Sinišu ćemo večno pamtiti!" (VIDEO)

Autor:

Sport

17.12.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek RS se biranim rečima oprostio od Mihajlovića.

MIHA JE BESMRTAN! Dodik se upisao u knjigu žalosti, pa poslao emotivnu poruku - "Sinišu ćemo večno pamtiti!" (VIDEO)

Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg, Starsport

U knjigu žalosti u Muzeju FK Crvena zvezda povodom smrti Siniše Mihajlovića se upisao i predsednik Republike Srpske - Milorad Dodik.

Ovo nije pozdrav, jer Siniša ostaje u sećanjima. On je obeležio, ne samo fudbalsku sferu života, nego je i vreme u kom je živeo. Nesumnjive vrednosti koje je promovisao su putokaz za mlade i uspešne ljude, da se bave ne samo sportom, već i da čuvaju odnos prema poridici, društvu i patriotizam. Kad je reč o Siniši, privrženost porodici je vrednost koja je u osnovi svega. Teško je naći reči, čini se da nešto ostane nedorečeno, ali trebamo biti ponosni što smo živeli u vremenu Siniše Mihajlovića i što smo ga poznavali. Karakterisao ga je dobar odnos prema svim ljudima, lično smo se poznavali, družili na skupovima, a neposrednost koju je imao, kao i privrženost prema ljudima, kraju, vrednostima je fascinantna. Posebna emocija je u činjenici da je njegov otac iz mog kraja, i veoma tužno smo svi primili vest o Sinišinoj smrti. Znali smo da se bori, bili uz njega, verovali da će pobediti, ali bolest je jača od želje miliona nas da Siniša pobedi. Nije uspeo, ali je ostavio nesumnjiv trag. Ljudi ne odlaze kad se sahrane, jer sećanje na njih živi večno i tako će biti i s njim - rekao je Dodik.

Podsetimo da je Miha preminuo u petak u 54. godini, posle dugogodišnje bitke sa leukemijom, a sahrana će biti obavljena u ponedeljak u Rimu, prema odluci Sinišine porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading