KAO U VREME BATE BUTOROVIĆA: Vojvodina rekla NE Zvezdi!

Autor:

Sport

13.12.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli iz "srpske Atine" odbili da prodaju perspektivnog ofanzivca važećem prvaku Srbije.

KAO U VREME BATE BUTOROVIĆA: Vojvodina rekla NE Zvezdi!

Foto: Starsport

Marakana

Poput bombe odjeknula je vest da je Crvena zvezda zainteresovana za dovođenje talentovanog ofanzivca Vojvodine Jovana Miloševića, ali već sada je jasno da se on ove zime neće preseliti iz Novog Sada u Beograd.

Naime, Upravni odbor "stare dame" srpskog fudbala odlučio je da stopira Miloševićev prelazak na "Marakanu", a čak je odbio i džentlmensku ponudu aktuelnog srpskog šampiona, saznaje "Mozzartsport". Ugovor koji Milošević ima sa Vošom ističe na leto, a crveno-beli su želeli da ga plate 600 hiljada evra, što su Novosađani odbili.

Republika

Foto: Starsport

Kao u vreme "Bate Kan-Kana" - Voša ne da talentovanog asa Zvezdi

Milošević je pažnju na sebe skrenuo sa pet golova na kadetskom Prvenstvu Evrope, a pored Zvezde nalazi se na meti Štutgarta.

Saga oko mladog špica će biti nastavljena, on za sada ne želi da parafira produžetak vernosti Vojvodini, a sva je prilika da će na leto potražiti novi klub kao slobodan igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading