KLUB JE IZABRAO: On je najbolji pojedinac prvog dela šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.12.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo lako, ali klub je ipak doneo odluku...

KLUB JE IZABRAO: On je najbolji pojedinac prvog dela šampionata!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Fudbalski klub Omladinac iz Novog Sela tokom prethodne jeseni u okviru Raške okružne lige ostvarili su učinak od pet pobeda, isto toliko poraza i tri remija i 18 osvojenih bodova bilo je dovoljno za devetu poziciju nakon prvog dela šampionata.

 

Predstojećeg proleća ekipa iz Novog Sela pravashodno će pokušati da očuva status u ovom stepenu takmičenja, mada ni sam vrh tabele nij daleko. Naime, Ekipa Omladinca ima svega sedam bodova manje u odnosu na lidera. Ibar iz Mataruške banje, a s obzirom da su u igri još 39 bodova, slobodno se može reči da je sve moguće. 

Zimsku pauzu u Omladincu su iskoristili da izaberu najboljeg pojedinca jesenjed dela sezone. Kako su u samom klubu istakli, izbor nije bio ni malo lagan, ali je na kraju izbor pao na golmana Nikolu Bakuša koji je tokom prethodnih 13 prvenstvenih mečeva imao veliki broj fantastičnih intervencija, ali kako navode u samom klubu, reč je o sjajnom i jednom od najboljih golmana Raške okružne lige.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Najbolji pojdinac Omladinca prethodne jeseni - Nikola Bakuš

 

Napomenućemo samo da u nastavak šampionata ekipa Omladinca kreće gostovanjem u Delimeđu gde će odmeriti snage sa ekipom Koštampolja. Prvi duel ove dve ekipe okončan je pobedom Omladinca na igralištu u Novom Selu rezultatom 4:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading