SVE JE DOGOVORENO: Sremski biser ostaje u klubu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilično tiho je stigao u redove šimanovačkog kluba, ali je za kratko vreme postao glavna igračka perjanica.

SVE JE DOGOVORENO: Sremski biser ostaje u klubu!

Foto: FK Hajduk 1932

Jesenji deo sezone fudbaleri Hajduka 1932 iz Šimanovaca okončali su na sedmoj poziciji tabele Međuopštinske lige Srem-Istok, ali svi u klubu veruju da narednog proleća ekipa može nadoknaditi bodovni zaostatak i uključiti se u borbu za vrh tabele.

 

U godini u kojoj je klub proslavio devet decenija postojanja, u 13 odigranih mečeva ostvaren je skor od šest pobeda, isto toliko poraza, a duel protiv Poleta iz Nikinca okončan je bez golova, a samim tim i bez pobednika. 

Ono što svakako upada u oči jeste činjenica da je Hajduk 1932 treća najefikasnija ekipa Međuopštinske lige Srem-Istok. Fudbaleri iz Šimanovaca 34 puta su tresli mreže protivnika i po ovom parametru ispred njih su jedino lider Polet iz Novih Karlovaca koji je postigao 54, kao i Mladost iz Buđanovaca sa 46 postignutih pogodaka.

Jedan od onih koji su obeležili prethodnu jesen u šimanovačkom klubu jeste mladi fudbaler Ivan Bosančić. On je pred sam kraj letnjeg prelaznog roka stigao u redove Hajduka 1932 iz Srema iz Sremskog Mihaljevca. Na startu šampionata nije bio u prvom planu stručnog štaba, ali se svojim radom i zalaganjem izborio za priliku koju je i iskoristio.

U plavom dresu je prethodne jeseni postigao devet pogodaka, a uz to je zabeležio nekoliko asistencija. Posebno treba naglasiti da je Bosančić rođen 2003. godine, tako da je prethodne jseni nastupao kao bonus igrač.

Foto: FK Hajduk 1932

Ivan Bosančić

 

Ono čemu su se svi ljubitelji fudbala u Šimanovcima nadali, sada je dobilo zvaničnu informaciju. Ivan Bosančić će i u predstojećih šest meseci nositi dres Hajduka 1932 i pokušaće da se sa svojim saigračima izbori za što bolji plasman na tabeli, a svi se nadaju i da će se ekipa uključiti u direktnu borbu za plasman u Sremsku ligu.

Treba naglasiti da je mladi fudbaler ponikao u redovima Donjeg Srema 2015 iz Pećinaca, a kao što je već rečeno u Šimanovce je stigao iz redova Srema iz Sremskog Mihaljevca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading