ONI VODE LAVOVE KA VIŠEM RANGU: Ovo su najbolji strelci čelarevskog kluba tokom prvog dela sezone! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.12.2022

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li se čelarevski fudbaleri vratiti na staze uspeha kada su nastupali i u drugom rangu srpskog klupskog fudbala?

ONI VODE LAVOVE KA VIŠEM RANGU: Ovo su najbolji strelci čelarevskog kluba tokom prvog dela sezone! (FOTO)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Čelarevo, naselje u opštini Bačka Palanka poznato je po fabrici piva i fudbalskom klubu koji datira od davne 1925. godine kada je osnovan pod imenom ČOBS (Čebski Omladinski Sportski Klub).

 

Ekipa ČSK Pivare nikada nije učestvovala u elitnom rangu srpskog fudbala, ali se poslednjih decenija uglavnom takmičila u drugom i trećem rangu srpskog klupskog fudbala. U sezoni 2022/23 popularni "Lavovi" učestvuju u Područnoj fudbalskoj ligi Sombor gde nakon prvog dela šampionata zauzimaju poziciju koja im garantuje borbu za plasman u viši rang.

Na prethodno odigranih 15 mečeva čelarevski fudbaleri su ostvarili deset pobeda, dva remija i tri poraza, a mrežu protivnika su ukupno tresli 23 puta. Golove za ekipu ČSK Pivare postiglo je osam različitih fudbalera, a dvojica najefikasnijih bili su Dušan Nemet i Marko Ileš koji su mreže protivnika tresli po pet puta. Interesantno je napomenuti da je Dušan Nemet sve svoje pogotke postigao u drugim poluvremenima mečeva. Protiv Poleta iz Karavukova upisivao se u listu strelaca u 88. i 90. minutu, protiv Budućnosti iz Mladenova u 48. minutu, mrežu Budućnosti iz Gložana zatresao je minut pre kraja susreta, dok je čuvar mreže Naše Zvezde iz Silbaša kapitulirao u 78. minutu susreta.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Strelci tokom jesenjeg dela sezone 2022/23

 

Pored navedene dvojice golove za "Lavove" postizali su i Vukašin Perunović koji je bio strelac četiri pogotka, isti učinak je imao i Nebojša Zagorčić, dok je Uroš Cicmil dva puta pronalazio put lopti do mreže protivnika. Po jedan gol postizali su Marko Gajdobranski, Ognjen Glišić i Marko Vulević.

Fudbaleri ČSK Pivare u pohod ka vojvođanskom fudbalskom rangu narednog proleća kreću iz Obrovca gde će odigrati susret sa ekipom Borca 46. U prvom susretu ovih dveju ekipa slavili su crno-beli minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading