OTKRIVAMO: Ovo je pevač koji je dobio ulogu u filmu ,,Kafana na Balkanu” (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavle Dejanić pojaviće se u film i televizijskoj seriji ,,Kafana na Balkanu”

OTKRIVAMO: Ovo je pevač koji je dobio ulogu u filmu ,,Kafana na Balkanu” (FOTO)

Foto: ATA Images

Mesecima unazad igrani film i televizijska serija ,,Kafana na Balkanu” privlači veliku pažnju medija, uprkos činjenici što snimanje projekta još uvek nije ni počelo. I dok se vode polemike oko toga ko će sve od poznatih biti deo ovog velikog projekta, neka imena su već otkrivena.

Glumcu Mladenu Sovilju pripala je čast da igra glavnu ulogu i tumači lik folkera Ace Lukasa, dok je ,,dirigentska palica” reditelja poverena mladoj Suzani Purković, koja se već dokazala u seriji ,,Aviondžije”.

 

 

Iako su čelnici produkcije veoma ,,škrti” na rečima i medijima još uvek ne žele da otkrivaju sve detalje, mi smo ipak uspeli da dođemo do jednog pevača koji će, po svemu sudeći, imati zapaženu ulogu u predstojećem filmskom, ali i serijskom ostvarenju.

Naime, jedna od uloga u seriji dodeljena je pevaču Pavlu Dejaniću, koji je publici postao poznat učešćem u šou programu ,,X faktor”, a kasnije i učešćem u šou programu ,,Pinkove zvezde“. Pozvali smo Pavla kako bismo proverili naša saznanja.

 

 

- Jeste. Tačno je da mi je dodeljena uloga. Bio sam poprilično iznenađen kada sam dobio poziv, a ujedno i veoma srećan što ću imati priliku da se predstavim publici u jednom potpuno novom svetlu. Dobio sam scenario, moram da priznam da je odličan! Jedva čekam da počne snimanje. Nažalost, više od ovoga ne smem da otkrivam, razumite me -  rekao je Dejanić za naš list.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading