MIROSLAV ILIĆ PRIZNAJE DA MU JE PUNO SRCE: Pevao sam za Lukasovu majku, ona kaže da sam najveći car!

Autor:

Zabava

11.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić posle prvog koncerta u Areni, na kome mu je gostovao Aca Lukas, za naš portal otkriva da ga njegova mama obožava

MIROSLAV ILIĆ PRIZNAJE DA MU JE PUNO SRCE: Pevao sam za Lukasovu majku, ona kaže da sam najveći car!

Foto: ST/D. Kadić, Tanjug

Proslavljeni pevač Miroslav Ilić sinoć je u prepunoj Štark areni održao prvi od dva koncerta kojima proslavlja zlatni jubilej povodom 50 godina muzičke karijere, ali i 72. rođendan.

Nikoga nije iznenadilo što je prvi koncert, koji je održan u subotu, uveliko bio rasprodat 33 dana ranije, tako da je bard narodne muzike odlučio da iznenadi sve one koji nisu uspeli da kupe kartu za prvi koncert i ponovi spektakl i u nedelju uveče, u isto vreme, na istom mestu.

Republika

Foto: Tanjug

Moroslav Ilić proslavio 50 godina uspešne karijere

Na prvom koncertu mu se na bini pridružio Aca Lukas, koji mu je bio specijalni muzički gost, a Ilić je za Republiku otkrio da je to veče pevao za njegovu majku Vidosavu, koja ga, inače, kako kaže, obožava.

- Kada sam preksinoć izveo moj veliki hit "Hiljadu suza, majko", posvetio sam je majci Ace Lukasa. Za njegovu majku ja sam prvak. Ona kaže svom sinu: "Ti si zvezda, ali Miroslav je za mene car". On je bio moj gost i bila mi je velika čast što je baš on bio tu da uveliča moje slavlje - prokomentarisao je Miroslav za naš list, a onda se osvrnuo na spektakularnu atmosferu koja je vladala tokom koncerta:

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Majka Ace Lukasa imala čast da joj Ilić posveti pesmu

- Energija je bila savršena. Iako je Arena velika, ja sam uspeo da osetim energiju svih tih duša koje su zajedno sa mnom pevale u jedan glas. Ta deca, te generacije koje su stasavale uz moje pesme, to ne može da vas ne dirne. Zahvalan sam svima koji su bili deo ove moje muzičke priče i deo onoga zbog čega sam ovde pred svim tim generacijama i posle 50 godina. Da nije bilo podrške moje porodice na prvom mestu, a bez publike i uopšte bez ljudi koji su bili uz mene celog mog života, podržavali me i voleli ono što ja radim ovih 50 godina, ne bih održao koncerte.

Foto: ATA Images

Moroslav Ilić sa suprugom Gordanom od početka svoje karijere

 

Aca Iliću čitao rođendansku čestitku od supruge Gordane

Aca Lukas je prvo pročitao pismo Ilićeve supruge, koje je bilo u vidu rođendanske čestitke, a zatim je s Miroslavom u duetu zapevao pesmu "Bili smo drugovi", koja je jedan od najvećih Ilićevih hitova.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading