MIROSLAV ILIĆ NAPRAVIO KONCERT ZA PAMĆENJE, NOĆ PUNA EMOCIJA: Aca Lukas se pojavio kao specijalni gost, zajedno rasplakali sve duetom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.12.2022

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić večeras je napustio Arenu, a specijalni gost bio mu je folker Aca Lukas.

MIROSLAV ILIĆ NAPRAVIO KONCERT ZA PAMĆENJE, NOĆ PUNA EMOCIJA: Aca Lukas se pojavio kao specijalni gost, zajedno rasplakali sve duetom! (VIDEO)

Foto: E Stock

Večeras je u Beogradu održan veliki koncert Miroslava Ilića, koji je vrlo važan za poznatog pevača jer će njime proslaviti svoj 72. rođendan i čak 50 godina karijere.

Veliki nastup popularni “slavuj iz Mrčajevaca” je otvorio pesmom "Devojka iz grada” a publika je bila potpuno oduševljena, te je usledio i veliki aplauz i još jednom je postalo jasno zašto je on jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike. Ilić je ceo događaj otpočeo i rečima kojima je podelio koliko je zahvalan za dugogodišnje iskustvo:

 

 

- Ja sam ovih proteklih par dana želeo da napravim spisak ljudi, koji su bili, u bilo kom trenutku, deo mog života, muzičkog života, ali kada sam shvatio koliko bi to bilo dugačko, jednom rečenicom sam rešio da se zahvalim svima koji su bili sa mnom prethodnih 50 godina.

Specijalni gost na koncertu bio je pevač Aca Lukas, koji je i sam nedavno napunio Arenu, a koji je ovom prilikom pročitao poruku supruge Miroslava Ilića. Ona je pevaču poklonila 50 ruža. Lukas i Miroslav, zajedno su otpevali duet "Bili smo drugovi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading