OTKRIVENO KO GLUMI ACU LUKASA U "KAFANI NA BALKANU": Ova poznata glumica igra ženu koja je ključna u njegovom životu, isplivali detalji!

Autor:

Zabava

14.12.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se šuškalo koja će se glumačka imena pojaviti u filmu o Aci Lukasu

OTKRIVENO KO GLUMI ACU LUKASA U "KAFANI NA BALKANU": Ova poznata glumica igra ženu koja je ključna u njegovom životu, isplivali detalji!

Foto: ST/P. Divac

ST/P. DIVAC

Buran život popularnog pevača Aca Lukasa na velikom platnu će dočarati Mladen Sovilj, koji glumi glavnog lika, dok Acinog oca igra Mima Karadžić, a menadžera Ivan Đorđević, a sada se saznalo da će se glumačkoj ekipi pridružiti i Branka Katić, ali i Andrija Kuzmanović

- Branki Katić će pripasti uloga jedne od žena koje su imale ključnu ulogu u Acinom životu, ne smem više od toga da otkrivam - priča izvor iz produkcije za Informer i dodaje da je muška ekipa već dobila scenario i uveliko se sprema za snimanje.

Republika

Foto: facebook.com/Kristina Kaplanović/TV Prva/printskrin

Branka Katić

- Andrija Kuzmanović igra žestokog momka sa beogradskog asfalta. Njegov lik je upečatljiv, sigurno će se dopasti gledaocima. Nedavno je odlučeno da Acinog menadžera glumi Ivan Đorđević, poznat po ulogama u hit serijama "Ubice mog oca", "Tajkun" i "Klan".

Andrija je rekao da se raduje snimanju filma o Lukasu.

- Zasad mi se sviđa ovo što sam pročitao od scenarija. Video sam sebe u toj ulozi. Dobra je glumačka ekipa, igram i sa Jovom Maksićem, koji mi je drugar i divan glumac. Cela ekipa je fantastična - priča Andrija i napominje da ne sme da otkriva mnogo detalja o svom liku:

- Igram jednog "tvrdog" lika sa asfalta, to je sve što mogu da kažem.

Republika

Foto: Promo foto

Branka Katić

Premijera, pa koncert Lukasu se dopala glumačka ekipa koja će gledaocima dočarati najupečatljivije situacije iz njegovog burnog privatnog i poslovnog života.

- Drago mi je što će igrati takva plejada glumaca, koji su postigli uspeh i kod nas i u svetu. Nisam ih ja odabrao, već ljudi koji se bave time. Ne poznajem ni Branku Katić ni Andriju Kuzmanovića, ali ćemo se uskoro sresti - kratko je rekao Aca.

Završetak snimanja filma i serije "Kafana na Balkanu" očekuje se u julu sledeće godine, a premijera je planirana za 3. novembar u Areni. Odmah nakon prikazivanja filma počeće spektakularan koncert Ace Lukasa!

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading