JEZIV ZLOČIN U SELU KOD VELIKE PLANE: Muž ubio ženu pucajući iz puške!

Autor:

Hronika

17.12.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici su došli iz inostranstva, onda se dogodilo jezivo ubistvo u selu kod Velike Plane.

JEZIV ZLOČIN U SELU KOD VELIKE PLANE: Muž ubio ženu pucajući iz puške!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Policija na terenu

Jeziv zločin dogodio se danas u selu u blizini Velike Plane kada je muž ubio ženu iz puške.

Prema prvim informacijama, supružnici su nedavno došli iz inostranstva, gde inače žive.

Kako saznaje Republika.rs, vezano za ovu porodicu ranije nadležnim organima nije bilo prijava za nasilje.

Ovaj dan je samo nastavak crnog petka u Srbiji, koji je juče doneo niz smrti.

Samo ovog petka, kako je zvanično saopšteno, poginulo je najmanje četvoro ljudi, dok je povređeno 17 osoba. U poslednja dva dana dve osobe su izvršile samoubistvo.

Samo u poslednja dva dana dve osobe su izvršile samoubistvo, dok je, prema zvaničnim podacima, dvoje spaseno nakon pokušaja suicida. Spasa, nažalost, nije bilo za muškarce iz Mladenovca i Alibunara.

Prema pisanju medija, M. V. (66), obesio se pre dva dana u dvorištu kuće u Mladenovcu. Njegovo telo je poslato na obdukciju.

Juče je došlo do tragedije i u mestu Nikolinci u opštini Alibunar, kada se za sada nepoznati meštanin razneo ručnom bombom, takozvanom kašikarom. Kako se navodi, sve se odigralo u u njegovoj kući i nije bilo drugih žrtava.

Takođe, u jezivim nesrećama juče i jutros život su izgubili mladić Milan Aleksić iz Futoga i biznismen iz Niša O.J.

O.J. (48) koji je poginuo juče u saobraćajnoj nesreći kod aleksinačkog sela Katun oko 16.20 sati bio je niški ugledni privrednik.

"Audi", za čijim je volanom bio O.J, probio je ogradu, uleteo u suprotnu traku, prevrnuo se i zapalio.

Za sada nisu poznati uzroci saobraćajne nesreće.

- O.J. je dovezen bez vitalnih parametara vozilom Hitne pomoći iz Aleksinca. Pored svih preduzetih mera podlegao je povredama - saopšteno je iz KC Niš.

Milan Aleksić (24) iz Futoga, poginuo je jutros oko 4 sata nakon ponoći u stravičnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Rade Kondića u Futogu. Kako se saznaje iz izvora u policiji, sa njim u kolima bio je njegov drugar Aleksandar K. (25) koji je zadobio teške telesne povrede.

- Prema prvim rezultatima istrage i uviđaja sa lica mesta, Milan i Aleksandar su se kretali iz smera Novog Sada, a Milan je bio za volanom "mercedesa". Budući da je zbog kiše kolovoz bio vlažan a i vidljivost je bila smanjena zbog slabe magle, pretpostavlja se da je Milan izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, skrenuo i prvo udario u reklamnu tablu a potom u traktorsku prikolicu punu kupusa koja je bila parkirana nekoliko metara van kolovoza gde prema svedočenju meštana stalno stoji - objašnjava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading