EMOTIVAN OPROŠTAJ: Zvezdan Terzić se prelepim rečima zahvalio Mihi na svemu - zatim BRIZNUO U PLAČ! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.12.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna poruka generalnog direktora Crvene zvezde.

 

Siniša Mihajlović, legendarni srpski fudbaler i trener, preminuo je u petak, nakon duge borbe sa leukemijom, a iz tog razloga je u prostorijama stadiona "Rajko Mitić" u toku komemoracija, tokom koje se Zvedine legende opraštaju od Mihe.

Komemoraciju je otvorio Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih, koji je imao snažnu poruku posvećenu Mihajloviću.

- Jedan od najtežih dana. Opraštamo se od druga, prijatelja, brata... Siniše Mihajlovića. Dragi Siniša, još na početku svoje karijere učinio si svoju Zvezdu najvećom u Evropi i svetu, a sebe upisao u besmrtnu listu legendi svog voljenog kluba. Pamtićemo te kao veselog dečaka koji je izrastao u jednog dobrog čoveka, velikog srca. Sto puta smo se uverili, najvećeg srca. Otišao si prerano, ali si toliko učinio za života da će generacije posle tebe biti ponosni što su tvoji. Ponosni smo što smo ti imali za prijatelja i što si bio deo Crvene zvezde. Ostaje mi samo da se poklonim i kažem jedno veliko "hvala" - rekao je Terzić.

Nakon što je održao svoj govor, Terzić se vratio na svoje mesto, gde se jasno videlo kako ne može da zadrži suze zbog preranog odlaska sjajnog fubalera, ali pre svega izvrsnog čoveka.

Podsetimo, sahrana Siniše Mihajlovića će biti održana u ponedeljak u Rimu, a čitav grad će prema prvim navodima biti blokiran zbog toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading